Ususret ljetu, koje nudi neizmjerne izvore pronalaska sebe kroz nove spoznaje, nostalgične trenutke koje pozivaju na povezivanje s onime što smo do sada otkrili, inspirirali smo se izumom koji je ostavio trag sjećanja u nama – kaleidoskopom.

U potrazi za vlastitim potencijalima i razvoju osobnih dimenzija, spojili smo svjetove krajnosti i raznovrsnosti u jednu cjelinu. Broj otvara posebna priča hvaljenog hrvatskog spisatelja Romana Simića koji je prodro u temu broja osobnim pogledom kroz ovaj instrument, a nastavljamo kroz razgovore s Ivanom Plechinger, njenom odnosu prema životnim lekcijama koje su ju potaknule da se otisne na sasvim drugačije životno putovanje. Baš kao i Ana Ugarković koja je pronašla sklad u ljepotama istarske prirode stvarajući intimno okruženje onima željnih autentičnosti.

Sensa - Ivana Vukusic_RG (43)2.JPG
Robert Gašpert 

Uz razgovor s jednim od vodećih britanskih mindfulness stručnjaka Jamiejem Bristowom otkrivamo vrijednosti koje je ovom praksom moguće obogatiti od najranije životne dobi, a time i pridonijeti gorućoj temi klimatskih promjena.

Uz nezaobilazne suradnike poput Senke Ljubić dopuštamo si pronaći trenutak za sebe i spoznati one zatomljene djeliće koji nas čine potpunima

Sensa - Ivana Vukusic_RG (71)1.JPG
Robert Gašpert 

Ne zaboravite stoga na srijedu, 5. lipnja 2024. godine; dana kada se Sensa u tiskanom izdanju ponovno nalazi u vašim rukama. Na kioscima kao dar, samo uz novi broj Story magazina do 11. lipnja.