Story Hall of Fame kao najveći celebrity događaj već 11 godina okuplja zvjezdano društvo poznatih osoba iz raznih sfera javnog i društvenog života kojima je dolazak na raskošni crveni tepih prilika da zabljesnu u najboljim izdanjima, ali i da se opuste u okruženju prijatelja i poznanika.

Samo za ovu prigodu dvorana Mozaik Event Centra (HoB) u Zagrebu, zadivit će uzvanike svojim bisernim ruhom, a biseri su uzvanicima predloženi i kao inspiracija za dress code. Dizajneri ubrzano dovršavaju svoje glamurozne kreacije s kojima se tematski usklađuju vizažisti i frizeri, sve kako bi domaće i regionalne zvijezde i ove godine tijekom šetnje crvenim tepihom izazvale efekt oduševljenja.

Još pet dana do L’Adria Story Hall of Fame - najglamuroznijeg događaja u Hrvatskoj
Story Press Iva Šarić

L’Adria Story Hall of Fame vrhunac je proslave Storyjevog 22. rođendana kojemu redakcija i cijeli Story tim, u okviru ovog događaja, nazdravljaju u društvu celebrityja čije životne i poslovne priče brend prati kroz magazin i portal. Nekoliko stotina poznatih osoba iz Hrvatske i susjednih zemalja podržat će 4. lipnja, svoje kolege i kolegice, njih 17 kreativaca, koji će biti nagrađeni za najveća ostvarenja na području glume, glazbe, kulture te za svoj rad na medijskoj i estradnoj sceni.

HALL OF PEARLS motiv je 11. STORY HALL OF FAME-a koji je još od ranih 2000-ih i celebrities only izdanja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, ali i šire... 22 godine postojanja na hrvatskom medijskom nebu razlog su za proslavu koja će u okruženju zvijezda i sjaja bisera, trajati do dugo u noć.

HoF - sa sponzorima.jpg
Story 

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Jana, Altera, The Cookie Factory, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Planet of Plants, Festigia - Agrolaguna, zoe Nutrition - Polleo Sport, Perfecta Dreams, HGSPOT, Arsenal te Prahir Fine Jewellery.

Rezervirajte u kalendaru 4. lipnja 2024. godine za praćenje događaja L'Adria Story Hall of Fame ekskluzivnom na svim Story platformama.