Magazin Story 'osvanuo' je ovog tjedna u posebnom slavljeničkom ruhu! Vaš omiljeni lifestyle magazin slavi 22. rođendan i daruje svima dizajnersku narukvicu Borboleta!

Rođendanski broj Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja!

Ekskluzivne narukvice Borboleta Good Wish Souvenirs su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

6982.png
Goran Čižmešija 

Primjerice, šibenski botun, okruglo srebrno puce izrađeno tehnikom filigrana, jedan je od prepoznatljivih motiva dalmatinskog grada i simbol lokalne kulture, a i vi ga možete nositi na ruci u profinjenoj inačici.

Motiv paške čipke odlikuje se iznimnom ljepotom uzoraka, kvalitetom i načinom izrade te višestoljetnom tradicijom izrade. S crnim koncem, ovaj motiv jedan je od popularnijih.

Izrada licitara upisana je na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a ovaj motiv nalazi se i na narukvici Borboleta Good Wish Souvenirs.

7193.png
Goran Čižmešija 

Galešnjak – otok ljubavi budi romantiku jer je srcolikog oblika, a njegov se motiv nalazi na narukvici koja dolazi s tamnoplavim koncem i zelenim simbolom otoka.

Spoj modernog i tradicionalnog, u klasičnim i ljetnim nijansama, narukvica Borboleta s čak osam trendi motiva! Na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama.

Rođendansko izdanje Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja 2024. godine!

#storyxborboleta #storybday #storyslavi22 
#borboleta_joaillerie #fashionjewelry #gifts #jewelry

6790.png
Goran Čižmešija 

MODEL: Antea Valenta
FOTOGRAFIJE: Goran Čižmešija
STYLING: Slađana Divjak
ŠMINKA: Seka Kožul
FRIZURA: Studio Marcela
CVIJEĆE: Pollak Flowers

Story_20-24_1200x780_PR.png
Story 

Goran Čižmešija Story x Borboleta