Održan je još jedan Sensa Yoga Retreat koji je ove godine svoje utočište, tijekom vikenda od 10. do 12. svibnja, pronašao u blagodatima lošinjske mikroklime. Nerezine u blizini Malog Lošinja, nekada ribarsko selo, nude oslobađanje i prepuštanje. Upravo su te vrijednosti esencija ovogodišnjeg retreata koji je osmislila i vodila Senka Ljubić, učiteljica joge i dugogodišnja suradnica Sense.

DSC_1086.jpg
@Mirna 

Počevši od jutarnjih vježbi na obali mora do popularne face joge, polaznici su se mogli upoznati s osnovama, ali i unaprijediti svoje vještine te se prepustiti pronalasku mira i ravnoteže tijekom večernjeg tretmana pročišćivanja čakri pod utjecajem Mjesečeva mlađaka te jedinstvene aurore borealis.

DSC_1351.jpg
@Mirna 

Subotnje jutro otvoreno je terapijskom serijom asana koje na nježan način bude i obnavljaju energiju tijela, osvještavajući doticaj s njegovim mogućnostima i prisjećajući se potencijala koje ono pruža kretanjem. Istoga dana, uz zalazak sunca, polaznici su imali priliku vratiti se svojim korijenima uz Grounding Hatha Yogu koja potencira osjećaj uzemljenosti, povezanosti i prihvaćanja vlastitog tijela. Noć je dočekana uz bazen hotela Manora, daleko od buke svakodnevice, a popraćena zvukom cvrčaka i smiraja prakticirajući jogu za lice. Ova pristupačna i prirodna praksa donosi novu obnavljajuću energiju, a rezultat je blistavi ten. 

Franka Spišić, vlasnica i chef hotela Manora.jpg
@Mirna 
Jadranska morska sol s lavandom, proizvod Miomirisnog otočkog vrta Mali Lošinj, prekrasna je uspomena na taj čaroban otok.jpg
MIRNA-FILM Jadranska morska sol s lavandom, proizvod Miomirisnog otočkog vrta Mali Lošinj, prekrasna je uspomena na taj čaroban otok

Gosti su imali priliku iskusiti i bogatstvo vegetarijanske prehrane koju je posebno za ovu prigodu osmislila chefica Franka Spišić. Sa suprugom Ronaldom ona vodi jedinstveni obiteljski hotel Manora s pogledom na otvoreno more i planinu Osoršćicu.

DSC_1144.jpg
@Mirna 

Nedjeljno jutro donijelo je pripremu svih okupljenih za nadolazeći radni tjedan uz Heart Opening Slow Flow Yogu. Taj sat joge ponudio je buđenje spokoja ne samo tijela, nego i srca, pročišćavajući emocije, pripremajući na svjesno djelovanje i spremnost na nove izazove. Posljednji trenuci druženja provedeni u meditaciji i ove su godine, zasigurno, donijeli jedinstveno sjećanje na ugodno druženje i odmak od obaveza, uz obnovljenu energiju i stjecanje novog iskustva.

@Mirna Sensa Yoga Tranquility Retreat