Ana je klasičarka, on roker. Dok Ana svira violončelo, Marko praši po bubnjevima... Je li to sjajna formula za ispreplitanje ljubavne veze i glazbenog spektakla? Ako gledamo njih - apsolutno!

Ovaj zgodan par, 40-godišnja Ana Rucner i godinu dana mlađi glazbenik Marko Duvnjak, ekskluzivno za Story prvi put u zajedničkom intervjuu govori o svom odnosu, kako su se našli, o suradnji, nedavnoj kineskoj turneji i avanturi, što doživljavaju magičnim jedno kod drugog te otkrivaju još mnogo toga...

Otkrili su nam i kako su se upoznali.

'Kroz glazbu, a spoznali kroz nevolju. Da nisu nastale nevolje poput korone i potresa koje su nam donijele slobodno vrijeme, vjerojatno bismo se i dalje sretali na nekim pozornicima. I to ponekad, možda... Tko zna bismo li uopće?', otkrili su i dodali da među njma nije zaiskrilo na prvi pogled.

439671.jpg
Goran Čižmešija 

Mnogo je novosti, želja, snova u životu glumačke dive Mije Begović. U ožujku u matičnom Kerempuhu ima premijeru predstave ‘Smrt na dopustu’ u kojoj, među ostalim ulogama, igra urednicu važnog tjednika. Piše i filmski scenarij, igra svoju monodramu, dan joj je prekratak za sve što želi napraviti. Uz intenzivan poslovni život trenutačno je zaokupljena traženjem odjeće i potrepština za bebu jer će Mia prvi put postati baka i tomu se neizmjerno veseli. Najveća joj je želja da sve bude u redu s Majom Lenom i bebom te cijelom obitelji.

439672.jpg
Goran Čižmešija 

'Kada mi je Maja Lena rekla za trudnoću, zanijemjela sam od pozitivnog šoka. Proradila je tahikardija, u tom trenutku nisam mogla progovoriti. Počela sam se smiješiti, osjetila da mi se lice opušta, da su se oči napunile suzama, a ona je bila zbunjena. Ništa nisam mogla izgovoriti od navale blaženstva, kao kad osjetiš leptiriće u trbuhu. Od ushićenja počela je tahikardija. Uopće se u tom trenutku nisam osjećala kao buduća baka.

Ta informacija u meni je probudila dijete koje svatko od nas ima u sebi i ono je počelo vrištati od sreće. Takva veselja tako se rijetko dogode u životu. Naviknuli smo se na loše situacije i odjednom se dogodi nešto toliko divno, blagoslov. Veselim se nastavku loze moćnih žena u našoj obitelji', rekla je samo za novi broj magazina Story.

Umjesto jedne prepoznatljive narančaste haljinice, Tatjana Cameron sada ima tri. I sve ih pažljivo čuva. Drugu je dobila u listopadu prošle godine nakon njoj iznimno važnog koncerta sa Simfonijskim orkestrom, a treću prošlog petka.

439673.jpg
Renato Branđolica / HRT 

Narančasta haljinica iz 1990. simbol je početka velike karijere koju je Tatjana vrlo brzo napustila, a glazbom se nastavila baviti u Americi. I privatno i profesionalno izmjenjivali su se trenuci velike sreće i goleme tuge. Sve ih je izdržala, svaku tugu okretala je na pozitivno, a karijeru je uspješno širila i na druge sfere. Imala je svoju emisiju, pisala knjige, a uz pjevanje već se godinama bavi i life coachingom.

'Moja moć dolazi iz toga što sam otpustila tu kontrolu da moram biti moćna. Kada je umro moj suprug, hodala sam šetnicom u naselju i bilo mi je jako teško. Šetala sam, boljelo me tijelo, srce, plakala sam i rekla: “Nemam više snage!” Kako sam to izgovorila, borovi su zamirisali, kao da mi je vjetar donio poruku:

439670.png
Goran Čižmešija 

“Ti i ne posjeduješ snagu, ona dolazi od sunca, zemlje, prijatelja, Boga... snaga je izvor, rijeka, stalno se obnavlja.” Tako i jest, a s tom spoznajom osjećam se moćno', rekla je za novi broj magazina Story koji je na kioscima od 14. veljače.

Novi broj magazina Story potražite na kioscima.