Slaveći netaknutu ljepotu pejsaža u kombinaciji s elegancijom branda, One&Only Portonovi uranja u boje i biljke Mediterana, s okusima lokalnih specijaliteta i jedinstvenim ugođajem.

Već danas možete uživati u atmosferičnoj zimskoj terasi koja je, sa svojim elegantnim dekorom i pogledom na zaljev, idealno mjesto za opuštanje i blagdansko druženje s obitelji i prijateljima. Božić je tradicionalno mjesto veselja za najmlađe goste hotela, kada u posjet dolazi Djed Božićnjak pun iznenađenja. Istoga dana gosti hotela mogu uživati u svečanom ručku i večeri u restoranu Veranda. Tijekom Nove godine resort se, pak, pretvara u mjesto veselja s 3 gala večere i glazbenim programom u različitim dijelovima resorta.

OOPM_Images_Festive_Tree Lighting (1).jpg
Promo 

Naselje Portonovi u kojem je smješten One&Only mjesto je blagdanskog sajma s lokalnim specijalitetima, ponudom za last-minute kupovanje poklona i zabavnim programom.

Nakon blagdanske gozbe najbolje mjesto za opuštanje je Chenot Espace, najluksuzniji SPA u ovom dijelu Europe, gdje, osim uživanja u bazenu i sauni možete odabrati jedinstvene detox programe švicarske klinike Chenot.