Prvi put u Hrvatskoj časopis Story okupio je vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – u jedinstvenom natječaju za najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini – Beauty Influencers Choice!

Must have parfemi, ruževi, maskare, puderi, kreme, šamponi, lakovi za nokte, tretmani i beauty gadgeti čekaju nestrpljivo vaše glasove, a proizvodi koji ih dobiju najviše pobijedit će u natječaju Beauty Influencers Choice 2023. by Story po izboru beauty influencera, ali i vas, naših čitatelja!

Sudjelujte i vi u natječaju za najveće zvijezde beauty industrije koji traje od 21.11. do 10.12.2023. godine. Kliknite OVDJE i glasajte za svoje beauty favorite.

Proizvodi s najvećom ocjenom stručnog žirija – beauty influencera i proizvodi s najviše glasova čitatelja pobjeđuju u natječaju i dobivaju priznanje Beauty Influencers Choice za 2023. godinu u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji. Više o natječaju doznajte ovdje.

Pridružite se izboru Beauty Influencers Choice 2023. i odaberite najdraže proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike, inovacije... Proizvode i rituale uz koje se osjećate bolje, ljepše, mirnije i sretnije

Pripremili smo za vas i mnogo zanimljivog sadržaja – priče o ljepoti, savjete i trikove naših influencera te predstavljanje najboljih proizvoda. Tu su i beauty pokloni iznenađenja, stoga požurite. Priprema, pozor, čekamo vaš GLAS!