Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUŽIČASTA VRPCA JE UVIJEK U MODI: Story Pink Fest modna pista ukrasila Cvjetni trg

Autor Promo

Domaći dizajneri su i ove godine pokazali veliko ružičasto srce kreiravši dan iz snova hrabrim damama kojima su donirali svoje predivne haljine

 Modna revija Story Pink Fest na Cvjetnom trgu 2023 Izvor: Story Press

Proteklog je vikenda Story Pink Fest središte Zagreba obojao u ružičastu boju ističući važnost pozitivnog stava i pogleda na život i u trenucima borbe s teškim dijagnozama.

Story Pink Fest kao središnje događanje nacionalnog javnozdravstvenog projekta pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke tradicionalno se održava u organizaciji magazina Story i udruge Pogled iz novog kuta P.I.N.K.-life u listopadu s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke.

Uostalom, uz primaran naglasak na prevenciju, brend Story u suradnji s udrugom P.I.N.K – life slavi snagu žena koje se suočene s dijagnozom raka bore za ozdravljenje.

Upravo neke od tih žena koje su u procesu liječenja, ali i neke koje s velikim osmijehom na licu izgovaraju da su izliječene, u pratnji poznatih osoba iz javnog života koje su im došle pružiti podršku, ponosno su prošetale Cvjetnim trgom, a svaki njihov korak su brojni okupljeni građani pratili pljeskom podrške.

Imam 73 godine i prvi put u životu imam ovako predivnu haljinu i nosim reviju u centru grada, mogu vam reći da imam ogromnu tremu“, izjavila je jedna od divnih dama, ali čim je zakoračila na „pink tepih“, motivirana gromoglasnom podrškom, razvukla je osmijeh i prošetala samopouzdano kao najiskusniji model.

Svaka od tih 13 hrabrih dama koje su sudjelovale u ovogodišnjem izdanju revije baš kao i dame koje su ovu humanitarnu reviju nosile prethodnih godina, čuvat će ovo iskustvo s najljepšim uspomenama. 

Hvala dizajnerima Ivana Jurić Design, Katarina Mamić Design, Ivica Skoko, Amawelle, Maleza, Lei Lou by Alex Dojčinović, Robert Sever, Hippy Garden, Sopar, Matija Vuica, Duchess, Krie Design te Boudoir koji su se odazvali pozivu brenda Story i udruge P.I.N.K.-life kako bi im darovali to iskustvo.

Hvala i brojnim osobama iz javnog života - Ivani Mišković i Sari Sečan, poduzetnici Ivani Delač, dizajnerici Kristini Burji, voditeljici Hani Tabaković Baksa, operetnoj pjevačici Sandri Bagarić, TV voditeljicama Eleni Temelkovoj i Valentini Baus, glumici Neli Kocsis te modelu Eleni Dizdar što su svojim koračanjem rame uz rame uz ove žene-lavice pomogli da Story Pink Fest još jednom zasjaji u najljepšem pink izdanju.

Hvala i partnerimadm Hrvatska, PBZ Card te Croatia Poliklinika koji su podržali ovaj društveno-odgovorni projekt i 'ružičastu' inicijativu.

Story Pink Fest 2023.
Izvor: Youtube

Najnovije