Prije gotovo deset godina višestruko nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica Leona Paraminski sa 40-godišnjim suprugom Tinom Komljenovićem spakirala je kufere i započela novi život u Santa Barbari. U Americi su stvorili svoju obiteljsku oazu koju je upotpunila sada dvogodišnja kćerkica Liv, a iako im godi život preko bare, 44-godišnja glumica priznaje da je ipak došlo vrijeme za povratak.

'Ne gledamo još nikakve nekretnine, ali se definitivno planiramo vratiti. Naravno, kao i uvijek kada negdje dođeš, treba vremena da se prilagodiš, da riješiš papirologiju, da sve sjedne na svoje mjesto. Tako je i kada se vraćaš. Treba zatvoriti taj dio života kako spada da bi mogao započeti novi, tj. u našem slučaju stari život. Planiramo se vratiti, ali ne znam točno kada, to uvijek traje dulje nego što smo mislili. Traženje nekretnine bit će zadnji korak nakon što sve drugo obavimo, rekla je eksluzivno za novi broj magazina Story.

Story_40_11102023_m.png
Story 

Otkrila nam je gdje bi mogli potražiti svoju nekretninu iz snova, kako je uopće došlo do toga da razmišljaju o povratku, pokazuje li malena Liv sklonost glumi te planira li imati još djece.

Svaka profesija ima svoje zvijezde, a po mišljenju mnogih u odvjetništvu je to Jadranka Sloković. U javnosti poznata kao odvjetnica koja vodi neke od najvećih slučajeva u domaćem pravosuđu, ova 69-godišnjakinja rado istače da je i vrlo jednostavna baka.

Jadranka Sloković
Robert Gašpert 

'Kada u tenisicama dođem u park, obična sam nona i nisam nikomu osobito zanimljiva. Drugo je kada si na poslu pa si neka meta, ali inače doista nisam, živim potpuno običan život', opisuje Jadranka samo za Story kako izgledaju njezini odlasci u park s 5-godišnjim unukom te priznaje kako bi voljela imati više vremena za njihova druženja.

Mali, ali veliki trenuci obiteljskog okupljanja, smijeha i druženja istinski su blagoslov za Leonardu Lončar. Upravo u takvom raspoloženju naš je fotograf prošle subote na zagrebačkom Cvjetnom trgu snimio prelijepu Zagrepčanku s njezinom djecom - kćerima Ružom i Martom koje su nestrpljivo čekale da im se pridruži brat Rafael. Nasmijani 18-godišnjak došao je do svojih najdražih dama, zastavši na trenutak kako bi ga naš kolega fotografirao s mamom.

Leonarda Lončar
Robert Gašpert 

'U dobroj sam životnoj fazi, sve se nekako posložilo. Zvone i ja se dobro slažemo, lijepo komuniciramo, nalazimo na ručkovima s djecom. Obiteljski je sve sjelo na svoje mjesto. Uvijek ćemo se voljeti i poštovati, pa to je vječna, najveća ljubav. Jedna od onih koje ne prolaze, koje ne mogu proći', ističe ova iznimno kreativna dama, a otkrila nam je i zašto joj je noga u gipsu.

Glumac Lujo Kunčević uz glumu se počeo baviti i prodajom nekretnina pa je s djevojkom i sinom krenuo u potragu i za njima idealna četiri zida. 

Lujo Kuncevic_RG (8).JPG
Robert Gašpert 

Da je glumački poziv sladak, ali ponekad i težak, uvjerio se i šarmantni 33-godišnji glumac koji je zbog nedostatka posla u vrijeme korone potražio novi posao. I u tome uspio pa danas uživa u obiteljskom životu punim plućima i uz deblji budžet te mnogo više slobodnog vremena. Više je otkrio za novi broj magazina Story.

Story_40-23_1200x900_PR.png
Story 

Ove i druge priče potražite u novom broju magazina Story koji je na kioscima od 11. listopada.

#story #storyhr