Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WMG - LIDER U TRANSFORMACIJI: Veliko slavlje u Rovinju

Autor Promo

Spektakularan party WMG-a u Rovinju na Weekend Media festivalu nastupom je uveličala Jelena Rozga

 1 (6).png Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

Tulum za pamćenje u Rovinju svakako je bio onaj novoformirane kompanije WMG nastale integracijom najveće medijske kompanije u regiji Adria Media Groupa i vodeće kompanije za digitalne transformacije Wireless Medije, koja se u novom formatu i predstavila na tržištu, i to spektakularnim partyjem za poslovne partnere, prijatelje i suradnike te brojne poznate osobe. Na najtraženijoj proslavi Weekend Media Festivala, najvećega regionalnog festivala posvećenog industriji medija, komunikacija, marketinga i poslovanja, koji se tradicionalno održava u Rovinju, najveća je zvijezda bila Jelena Rozga. Koncert ove regionalne zvijezde trajao je više od sat i pol vremena, a kiša koja je te večeri pala još je više zagrijala uzavrelu atmosferu na tulumu o kojem je brujao cijeli Rovinj. Osim sjajne slavljeničke atmosfere, bilo je to i mjesto brojnih poslovnih susreta.

 _Z7A1966 (1).jpg Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

- Posljednjih nekoliko godina naša kompanija organizira druženje s poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima u Rovinju, a ove godine imamo ozbiljan povod za slavlje. Formirali smo novu kompaniju, što je ključni korak u daljem napretku poslovanja i ostvarenju vizije o liderskoj poziciji u regiji u područjima digitalne transformacije i medija.

 DSC09492 2(1).jpg
Igor Žeželj, osnivač i predsjednik Uprave kompanije WMG
Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

Ovaj festival okuplja više od 6000 poslovnih ljudi, prvenstveno iz medijske industrije, i ovo je prilika da predstavimo našu novu organizaciju, ali i vrhunske profesionalce koji su u prethodnom periodu sa svojim timovima ostvarili izvanserijske rezultate - poruka je organizatora događaja, kompanije WMG u čijem je poslovnom portfelju i Story.

 DSC09577 2(1) (1).jpg
Ana Aleksić, članica Uprave kompanije WMG
Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

Samo za ovu priliku u Rovinju su za slavlje WMG-a bila zakupljena dva prostora - konoba Veli Jože i caffe bar Riviera te veliki plato na otvorenom, ali ni to nije bilo dovoljno za sve one koji su htjeli uživati u našem koncertu iznenađenja neponovljive Jelene Rozge i njezina benda.

 IMG-20230923-WA0005.jpg
Ana Miščević, head of Story, i Ana Kalpačina, head of publishing Mondo Inc Zagreb
Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

Wireless Media Group - broj 1 digitalna medijska kompanija na Zapadnom Balkanu

Kompanija Wireless Media Group (WMG) nastala je integracijom najveće medijske kompanije u regiji Adria Media Groupa i vodeće kompanije za digitalne transformacije Wireless Medije.

 20230922-21023512092.jpg
Andrea Andrassy, Antonija Blaće i Joško Lokas
Izvor: Mila Bubaš / Dalibor Talajić i Mladen Sever

WMG je broj 1 digitalna medijska kompanija na Zapadnom Balkanu s impresivnim brojem brendova (32 digitalna izdanja, 3 televizijska kanala te 8 tiskovina, među kojima je i hrvatsko izdanje časopisa Story). Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i timu profesionalaca, WMG stvara iznimne medijske sadržaje za sve kanale, a partnerima nudi vrhunsku platformu za oglašavanje omogućujući im da unaprijede svoje poslovanje.

Najnovije