Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAŠE DIJETE JE NEZAINTERESIRANO ZA MATEMATIKU? Ovo je mjesto gdje će ju učiti na zanimljiv, kreativan i izazovan način

Autor Promo

Ako želite da vaše dijete razvija važne životne vještine dok otkriva ljubav prema matematici i znanosti, ne propustite priliku da ga prijavite u KIDUKO Akademiju

 Kako kod djeteta razviti ljubav prema matematici? Izvor: Promo

"Moj sin Marko, koji pohađa osmi razred, uvijek je bio nezainteresiran za matematiku, posebno kada je riječ o algebarskim izrazima i geometrijskim problemima. To je uzrokovalo probleme i u drugim predmetima kao što su fizika i kemija, gdje je potrebno razumijevanje matematičkih koncepta. Kao majka, bilo mi je frustrirajuće što nisam mogla pomoći Marku jer sam svjesna da je matematika temelj logike, ključna za mnoge buduće poslove i bitna za cijeli život", dijeli Vesna, majka koja je prepoznala potrebu za dodatnom podrškom svome djetetu.

 sedma.jpg Izvor: Promo

Ako se prepoznajete u Vesninim riječima, KIDUKO Akademija može biti rješenje za Vas i Vaše dijete! Ova inovativna akademija osnovana je s ciljem približavanja znanosti mladima i poticanju kritičkog razmišljanja, razgovora i konstruktivne debate. Kako ističe jedan od osnivača, Jellačić, cilj je da "mladi ponovno zavole matematiku, baš kao što je volimo i mi".

 treca.jpg Izvor: Promo

Program započinje 2. listopada na novoj lokaciji, Froudeova ul. 7, 10000, Zagreb, a prijave su već u tijeku. Ne čekajte, prijavite svoje dijete odmah! Prošle godine je više od 80 polaznika bilo dio KIDUKO zajednice, a među njima i Patrik Čudić, četverostruki prvak Hrvatske u mentalnoj aritmetici. Ove godine, KIDUKO kreće i s pripremama za maturu u sklopu svojih programa.

Kroz izvanškolsku aktivnost, koja traje 90 minuta tjedno, učenici će raditi u malim grupama od najviše deset polaznika. Ovo će omogućiti nastavnicima da pristupe svakom učeniku individualno, dok će poticati timski rad među učenicima.

KIDUKO je namijenjen učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole.

 cetvrta.jpg Izvor: Promo

Kako profesorica Vlahović Kruc objašnjava, KIDUKO je više od obične edukativne institucije. "Naš cilj je bio stvoriti program kroz koji će učenici učiti matematiku na njima razumljiv i zanimljiv način, u okruženju koje će poticati samostalnost, kreativnost i upornost", kaže profesorica.

 sesta.jpg Izvor: Promo

Jellačić i Vlahović Kruc, osnivači KIDUKO Akademije, imaju ambiciozne planove za budućnost. Žele proširiti program na učenike nižih razreda osnovne škole i srednjoškolce, te otvoriti nove lokacije u Zagrebu i drugim gradovima.

 osma.jpg Izvor: Promo

KIDUKO Akademija nije samo mjesto za učenje, već i zajednica koja promiče inovativnost, kreativnost i timski rad. Ako želite da vaše dijete razvija važne životne vještine dok otkriva ljubav prema matematici i znanosti, ne propustite priliku da ga prijavite u KIDUKO Akademiju.

 sedma(1).jpg Izvor: Promo

Upisi su otvoreni! Posjetite našu web stranicu www.kiduko.hr ili nas kontaktirajte na (+385) 998420754 ili [email protected] za više informacija i prijavu. Ne čekajte, postanite dio KIDUKO zajednice već danas!

Najnovije