Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAMJEŠTAJ I OPREMA ZA BEBE: Na jednom mjestu uži izbor svega što je potrebno za bezbrižne početke

Autor Promo

Svakom roditelju je najbitnije da njihova beba ima kvalitetnu opremu. Prilikom odabira namještaja poput dječjih krevetića, njihaljki, nosiljki ili podloga za igru dolaze do velikog upitnika jer tržište nudi velik izbor kompletne opreme

 Oprema i namještaj za bebe na crosst.hr Izvor: Promo

Kako bi olakšali vaš izbor svega što je potrebno za bebu Crosst.hr za vas je pripremio uži izbor svega što je potrebno za bezbrižne početke kao i odrastanje novorođenčeta. Uz besplatnu dostavu iznad potrošenih 40 eura tu je i program vjernosti koji vam nakon svake kupovine nudi određenu količinu bodova a zauzvrat dobivate mnoge pogodnosti. Pa krenimo!

Izbor krevetića kao i madraca stvara veliku nedoumicu svakog roditelja. Interbaby dječji krevetić modela Star Natur izrađen je od punog bukovog drveta dolazi u dvije boje kako bi udovolji potrebama svake obitelji. Njegov elegantan dizajn koji omogućava transformiranje u zajedničko spavanje čini ovaj krevetić idealnom prilikom svakog roditelja. Podesiv je u 8 razina, obojan bojom protiv ogrebotina te sa sobom nosi kotačiće sa kočnicama. Odlučite li se za manji krevetić tu je nekoliko modela krevetića proizvođača poput Freeon ili Chicco. Važno je napomenuti da su krevetići odobreni prema europskim propisima.  Kada je riječ o madracima Crosst.hr nudi izbor madraca izrađenih od poliuretanske, otporne pjene sa perivim navlakama. Madraci su izrađeni od kvalitetnog materijala koji osigurava dobar protok zraka te sprječava znojenje.

Ukoliko planirate putovanje tu su putni krevetići. Freeonov putni krevetić model Safari dolazi u kompletu sa površinom za presvlačenje, igračkom i vratima sa patent zatvaračem. Praktičan dio ovog krevetića je što dolazi sa torbom za pohranu. Putni krevetići marke proizvođača AeroMoov pod dodatnom opremom sa sobom nosi mrežu protiv kukaca ili krović. Kako bi se beba zaštitila od udaraca o krevetić prilikom okretanja dok spava ponuđene su vam pamučne, perive ogradice kao i zaštitne ogradice za krevet. Osim zaštitnih ogradica za bebe nailazimo i na posteljinu za bebe u više boja, uzoraka kao i dimenzija. Kao dobar odabir prilikom kupnje opreme za dječji krevet je vodootporna frotirna plahta koja štiti madrac od vlage i mrlja. 

Za prve dane novorođenčeta zatrebat će vam jastuk za bočno spavanje koji sprječava da se beba okrene tokom sna. Izrađeni su od ugodnog i mekog materijala i dolaze u nekoliko modela i uzoraka. Za veću djecu tu su jastuci sa kojima vaše dijete polagano gradi svoju osobnost. Kako bi si majke olakšale dojenje tu su jastuci namijenjeni da majci i bebi olakšaju ali i zadrže udobnost hranjenja odnosno dojenja.

Ubrzo nakon rođenja novorođenče počinje razvijati svoju motoriku. Kako bi potaknuli razvoj motorike prilikom bebinog odmora ponuđene su za vas njihaljke za bebe za dodacima poput igračaka koje vise, lampica koje svijetle te nekoliko vrsta umirujućih melodija. Većina ponuđenih njihaljki za bebe nude opciju ljuljanja u nekoliko razina. Svaka od njih sadrži sigurnosni pojas kao i dodatni umetak za glavu novorođenčeta. Navlake su perive u perilici rublja.

Dok beba malo ojača dolazi se do potrebe za nosiljkom za bebe. Veoma bitna stavka kod izbora nosiljki je da je ona ergonomski ispravna. Stoga su pravi izbor za vas nosiljke proizvođača Ergobaby, FreeOn i Baby Tula. Zanimljivost koju nosi nosiljka proizvođača FreeOn je ta što je dostupan model ruksaka nosiljke koji ima jednostavan sistem upotrebe, dolazi sa aluminijskim stalkom i stabilnim, odstranjivim krovićem za zaštitu od kiše. Naravno, izrađen je od vodonepropusnog materijala. Što se tiče ostalih modela tu je marama za nošenje proizvođača Ergobaby, te što se tiče dodatne opreme tu je njihova zaštitna zimska navlaka. Ponuđeni modeli nosiljki za bebe su zdravi za kukove jer su dobili odobrenje Međunarodnog Instituta za zdravlje kukova te su sve tkanine u skladu sa strogim REACH standardima.

Odrastanje vaše bebe traži još pokoju sitnicu među kojima bi mogli spomenuti i podloge za igru. Tu je izbor veoma širok ali odgovara svakom ukusu. Kako bi potaknuli bebu na razvoj motorike tu su vodene podloge za igru. One su odlične za bebin razvoj motorike kao i jačanje mišića vrata. Nakon što podlogu napunite vodom spužvaste igračke plivaju a dijete potiču na igru. Osim vodenih podloga za igru tu su glazbene podloge za igru. One na sebi imaju iscrtane životinjske likove koji pritiskom na njih imitiraju zvukove. Ako poželite neku vrstu sigurnije "instalacije" za igru kada vaša pažnja ne može biti 100% usmjerena na dijete tu je tekstilna ogradica za djecu. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, oxford tkanine i ABS plastike te su rubovi dodatno zaobljeni. Također tu su i klasične podloge za igru popularno nazvane "baby gym" te ih možemo pronaći sa stranicama koje se mogu podignuti. Osim toga, krasi ih i to što na njihovim prečkama ima nekoliko veselih životinja koje potiču bebu na hvatanje rukama. Poneki model sadrži i muzički projektor.

Osim podloga za igru spomenut ćemo i fotelje za sjedenje. Osim fotelja na stranici crosst.hr-a dostupni su i dvosjedi za sjedenje za one najmlađe. Izbor fotelja i dvosjeda za sjedenje krasi i šarenilo kao i mogućnost izbora u nekoliko modela. Postoji opcija uklanjanja navlaka kao i njihovo pranje u perilici rublja.

Najnovije