Uz slasnu ponudu restorana Frida i omiljene slastice Magnolia u kojima će zagrebački foodieji moći guštati sva tri dana ovog pop-up gastro događaja, svoje će delicije svakog dana predstaviti po dva gostujuća restorana. Nema sumnje da će ponuda restorana Tač ili kluba Pojoda, čiji chefovi samo zbog Food Marketa izlaze iz svojih kuhinja, oduševiti i najzahtjevnija nepca. Chevos majstori od grill zanata pripremat će signature steakove i burgere koji su na popisu želja svakog ljubitelja mesa, a ekskluzivno na Food Marketu čeka vas sneak peek u ponudi novoga zagrebačkog steak housea Marble koji se otvara kasnije ovog proljeća.

Food Market Zagreb_RG (138).jpg
Robert Gašpert 

Opojni mirisi i okusi mora ili vrhunskoga grila, street food delicije od kojih rastu zazubice, ukusne slastice koje će se savršeno uklopiti i na vaš Instagram feed, sve to donosi Food Market u novom, proljetnom izdanju. Opustite se uz finu papicu i dobru kapljicu u zelenim oazama terase Centra Kaptol. Nazdravite tjednu iza vas s kolegama na after work partyju ili dođite na vikend brunch s prijateljicama. Izvedite partnera ili partnericu na ‘date night’ ili na obiteljskom planeru napišite ‘DANAS NE KUHAM’ i počastite se ručkom koji će za vašu obitelj spremiti najbolji chefovi.

Food Market Zagreb_RG (107).jpg
Robert Gašpert 

Dobra vijest za roditelje je sadržaj za klince, a dobra vibra na Food Marketu zagarantirana je za sve generacije. Razmišljate kamo se zaputiti zadnjeg vikenda u svibnju? Neka vaša destinacija bude Food Market! Svakog dana na ovom višednevnom gastro druženju, na lokaciji gdje grad dolazi predahnuti, čeka vas provjereno sjajan food + mood koncept.

Robert Gašpert Food Market 2023. u Centru Kaptol

Dođi gladan! Taj već poznati moto primijenite i u ovom proljetnom izdanju našega gastronomskog druženja.

Food Market Zagreb_RG (133).jpg
Robert Gašpert 

Čekamo vas od 26. do 28. svibnja na terasi Centra Kaptol.