Preuređeno, moderno izdanje ove lokacije uljepšano zelenim površinama, posjetiteljima pruža fuziju zabave i shoppinga, a FOOD MARKET će svojom ponudom obogatiti i kvalitetan gastro sadržaj ovog omiljenog mjesta susreta građana metropole.

Food Market Zagreb_RG (110).JPG
Robert Gašpert 

Stilski inspiriran bogatom prošlosti Zagreba, sadašnji trenutak života grada Centar Kaptol suradnjom s FOOD MARKETOM ispunit će vrhunskim zabavnim sadržajem.

„Dođi gladan“ već je poznati moto ovog događanja, a tko će u ovom izdanju ponuditi svoje delicije gastro fanovima koji su uvijek gladni novih okusa, otkrivamo uskoro.

04 _ IG_feed_02.jpg
Promo 

Produžite svoj vikend na FOOD MARKETU. Afterwork zalogaji uz zdravicu s kolegama u petak, ili možda brunch, ručak ili večera u subotu ili nedjelju s prijateljima i obitelji? Među različitim gastro iznenađenjima svatko će pronaći nešto za ugoditi svojem nepcu. U kalendar upišite NE KUHAM i izaberite vaše idealno vrijeme za počastiti se slasnim delicijama poznatih Chefova.

Food Market Zagreb_RG (139).JPG
Robert Gašpert 

One željne novih znanja i u ovom izdanju gastro druženja čekaju zanimljive radionice, a oni koji su vječno u potrazi za novim okusima, uživat će u degustacijama.

Robert Gašpert, luka cerovina Food Market 2023.

Pratite nas na društvenim mrežama (Facebooku i Instagramu), podijelite s nama svoje dojmove s prethodnih izdanja FOOD MARKETA i dođite po novu dozu najboljih okusa i sjajnog provoda.

Vidimo se u Centru Kaptol od 26. do 28. svibnja.

01 _ profile-image (1).jpg
Promo