'Znam biti malo ljubomoran' poručuje Matija Cvek u velikom intervjuu kojeg je ekskluzivno dao za novi Story. Da je jedan od najizvođenijih i najtraženijih glazbenika, Matija potvrđuje svakom novom pjesmom i rasprodanim koncertom, kao i time što je nominiran za nagradu Porin u čak 7 kategorija. "Lijepo je tako živjeti, zvuči kao da je sve bajka. Već drugu godinu zaredom dobivam nominacije i nagrade i još mi je sve to nerealno. Sretan sam jer je prošla godina bila jako dobra, pjesma 'Trebaš li me' označila je pomak u Eninoj i mojoj karijeri te nadogradila sve ono što smo prije stvarali“ poručio je Cvek i progovorio za Story i o odnosima. „Kada se ljudi nađu, nema lakše ili teže veze. Jednostavno su se našli i to je eksplozija energije koja više ne postavlja nikakve uvjete i postoji unatoč svim preprekama“ poručio je glazbenik.

Story_10_15032023.jpg
Promo 

 „Uglavnom ne čitam članke o sebi“ poručuje radijska i televizijska voditeljica Tamara Loos. Oduševljena je novom voditeljskom ulogom u TV showu Ples sa zvijezdama , u čemu uživa i njezina obitelj – kćeri Anja i Vera te suprug Matija, a ne zanimaju je usporedbe s Majom Šuput čiju je ulogu naslijedila u projektu. „Nisam puno razmišljala o tome, općenito se ne plašim komentara“ objasnila je 36-godišnja voditeljica ne skrivajući kako ju ispunjava rad s profesionalnom ekipom, a od osoba do kojih joj je stalo, drago joj je čuti da je – autentična.

Dodjela Oscara. Novi Story otkriva sve što je obilježilo 95. izdanje zvjezdane noći! A gdje je nestao glamur? Premda se dodjela Oscara vratila u punu formu, kao da je šušur na tepihu boje šampanjca izostao jer su najglamuroznije zvijezde bile one od kojih smo to najmanje očekivali. Tko su ponosni vlasnici zlatnih kipića ali i najboljih outfita te kako se slavilo na prestižnom after partyu ceremonije posveće filmskoj industriji doznajte u novom broju magazina Story.

Story_10_15032023_m.jpg
Promo 

Iznenađenje za 44. rođendan. Tri dana trajao je slatki bijeg od stvarnosti bračnog para Matanić Minić te su u Marrakechu proslavili Helenin rođendan. Dalibor je sve organizirao, a zajedno su uživali na putovanju bez djece kojoj su se jedva čekali vratiti. „Ovo je bilo prvi put u 7 godina da smo Dado i je nekamo otputovali, a da nije bilo vezano uz posao“ otkrila je vrsna kazališna, televizijska i filmska glumica Helena Minić Matanić koja je sa svojim suprugom, proslavljenim redateljem Daliborom Matanićem posjetila daleki Marrakech i osjetila čari prave pustolovine.

U novom broju čitajte i druge priče! Novi Story potražite na kioscima od 15. ožujka!
#story #storyhr