Mi znamo gdje ćete biti u utorak, 18. travnja 2023. godine u 20 sati - na koncertu Sanje Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca koji će nas ponovno provesti kroz nezaboravne hitove grupe Novi fosili.

Iza ovog uzbudljivog i emotivnog okupljanja stoji brend Story koji će vam uz legendarni trojac pripremiti feštu za pamćenje.

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec 18. travnja u Lisinskom
Dražen Kokorić 

Bend čija popularnost dokazano ne prestaje obilježio je brojne generacije te uvijek priredio spektakularne koncerte. U Lisinskom je prošle godine uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa!

Brojna publika uživat će u bezvremenskim hitovima poput 'Dobra stara vremena', 'Košulja plava', 'Ja sam za ples', 'Saša' , 'Milena', 'Da te ne volim', 'Šuti moj dječače plavi' i mnoge druge hitove.

Posljednji koncert održan je u travnju 2022. godine, a rasprodan Lisinski pravi je dokaz da su brojne generacije s nestrpljenjem čekale okupljanje ovog fantastičnog trojca.

A kako su se svi odlično zabavili možete pogledati u galeriji:

Dražen Kokorić Novi Fosili

Stoga vas sa zadovoljstvom pozivamo na ovu koncertnu senzaciju u Lisinskom 18. travnja! Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije!

Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online.