Zaboravite na dugotrajno i mukotrpno prebrojavanje eurokovanica! Uštedite vrijeme i živce pomoću praktičnog organizatora za sortiranje kovanica. U ovaj pametni novčanik stane točno 15,78 eura u apoenima od 2 i 1 euro te 50, 20, 10, 5, 2 i 1 cent. Držač je kvalitetne europske proizvodnje, a u upotrebi je od 2002. u cijeloj Europi.

Dodatna oprema silikonskom organizatoru kovanica je plastični fiksator kojim ga možete učvrstiti u novčaniku, a kovanice vam neće ispadati zbog suženja na vrhu svakog pretinca.

Eurokovanice_najava_1040x585_v.png
Goran Čižmešija 

Pametan novčanik izrađen je od kvalitetne silikonske gume visoke otpornosti i ima bočni držač za pričvršćivanje unutar novčanika. Uz to, može se koristiti i samostalno pri čemu suženje svakog pretinca na vrhu onemogućuje slučajno ispadanje kovanica. Za jednostavno rukovanje novom valutom uz uštedu vremena i prostora!

Ovakvo praktično rješenje za kovanice eura i centa ima i Snježana Schillinger, poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess. Naime, upravo je njezin suprug, poduzetnik Franz Schillinger patentirao pametni novčanik, odnosno organizator za eurokovanice koji stane u svaki džep.

Snježana Mehun.jpg
Goran Čižmešija 

Upravo takav pametan novčanik za sortiranje eurokovanica poklanja vam časopis Story u idućem broju od 15. veljače 2023. godine.

Ekskluzivno uz časopis Story – POKLON SVIM ČITATELJIMA! Story + DAR pametan novčanik za eurokovanice potražite od 15. veljače na svim kioscima!

Eurokovanice najava
Goran Čižmešija