Tony i Dubravka Cetinski u siječnju su proslavili devetu godišnjicu braka, a preseljenje u Istru promijenilo je njihov život nabolje.

Story_05_08022023.png
Story 

Poznati bračni par prisjetio se teških trenutaka Dubravkina moždanog udara te su odlučili ekskluzivno s čitateljima Storyja podijeliti svoju priču o obitelji, bolesti i ozdravljenju u nadi da će tako nekome pomoći.

„Sretna sam što sam imala čast biti ondje i svojim svjedočenjem, nadam se, pomoći drugima u detektiranju simptoma“, rekla je Dubravka o reviji koju je nosila radi podizanja svijesti o moždanom udaru kod žena.

MATIJA VUICA I DAMIR KEDŽO

Dizajnerica Matija Vuica prihvatila je poziv Damira Kedže i odlučila kreirati njegov kostim za nastup na ovogodišnjoj Dori. 

Story_05_08022023_m.png
Story 

Otkako su objavljene pjesme s ovogodišnje Dore, pjesma 'Angels and Demons' kojom će se Damir u subotu, 11. veljače, predstaviti pod rednim brojem 12 izazvala je brojne reakcije publike i postala jedan od glavnih favorita za pobjedu. Kako kaže i sam Damir, ovo će biti njegov najveći scenski iskorak u dosadašnjoj karijeri – što scenskim pokretom, što kostimom.

MIROSLAV ŠKORO I SUPRUGA KIM ANN: OVO JE TAJNA NAŠEG USPJEŠNOG BRAKA

'Tajna našeg uspješnog braka je u toleranciji i komunikaciji. Puno razgovaramo i pronalazimo kompromis', otkriva Miro i dodaje kako je njihova ljubav bila na prvi pogled te da se sve do danas vole i poštuju, a u braku su 34. godine. 

Miroslav i supruga Kim Ann uskoro će proslaviti 34. godišnjicu braka, a u njihovu zagrebačkom domu glavnu riječ vodi ljubimica Frida.

Story_05-23_1200x900_PR.png
Story 

Novi broj Storyja potražite u prodaji od srijede, 8. veljače, i inspirirajte se zanimljivim sadržajem!