Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ADVENT USRED PRELIJEPE LIKE: Za mališane luda zabava, a za roditelje veliki izbor domaćih proizvoda

Autor Promo
 Vizual Lovinački advent (1).jpg Izvor: Promo

U srcu prelijepe Like, uz najviše vrhove Velebita pod snježnim pokrivačem, u pitoresknom Lovincu, podno brda Cvituša, na svima poznatom izletištu i sanjkalištu Cvituša, u petak 02. 12. 2022. u 14 sati počinje prvi u nizu adventskih vikenda ispunjenih raznovrsnom zabavom za male i velike.

Mališani, ali i odrasli koji u sebi još uvijek gaje dječju radost, uživat će u veselom Lovinačkom expressu s dva bijela konja – Ferrarijem i Neverom, koji će voziti kroz adventsku čaroliju Lovinca. Moći ćete učiti jahati kao pravi lički Winnetou, vrištati na zip line-u ili se zabaviti u radionici Zmajeva kućica gdje ćete učiti kako se izrađuju zmajevi da biste ih mogli puštati u nebeske visine vilama s Velebita.

Dok se djeca zabavljaju, mame i tate će moći obogatiti svoje zalihe domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova, ali i uživati u kuhanoj rakiji, vinu pa i džinu!

Na svježem ličkom zraku nema problema s apetitom. Stoga smo pripremili ukusne gulaše, kobase, ličko zelje i čuveni lički krumpir. No, brinemo i o vegetarijancima. I sladokuscima, naravno!

Pratite detaljan program na lovinac-lika.hr gdje ćete svakog ponedjeljka pronaći što pripremamo za nadolazeći vikend.
Ako ste željni drugačijeg adventa, u prirodnom okruženju uz svježi lički zrak, Lovinački advent je pravi izbor!

Čekamo vas s veseljem!

Najnovije