Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Chevo’s - najbolji roštilj s obje strane Save pa i šire, oduševio gostovanjem na nedavnom Food Marketu

Autor Martina Rafaeli

Prisjećamo se kako je bilo na naj foodie događaju ove jeseni - Food Marketu kroz razgovor s odličnim Chevo’s timom koji najavljuje i odlične novosti koje vas ove jeseni očekuju na njihovoj adresi u Zapruđu

 Food Market Zagreb, Chevos Izvor: luka cerovina

Vrhunska hrana i piće, odlična glazba, puno inspirativnih ljudi i sasvim poseban vibe zagrebačkog Petog Kupea, obilježili su vikend od 7. do 9. listopada, naj foodie događaju ove jeseni Food Market. Zagrebački restorani posjetiteljima su predstavili dio svoje kreativne ponude, a jedan od gostujućih restorana koji je zasigurno obilježio jesenski Food Market, kako odličnom ponudom tako i atraktivnom pripremom je Chevo’s, kultni zagrebački restoran koji sebe predstavlja kao mjesto najboljeg roštilja s bilo koje strane Save pa i šire. Podsjećamo što su to sočno pripremali i nudili na Food Marketu te pozivamo da ih prvom prilikom posjetite i otkrijete još i više autentičnih bbq jela.

 Food Market Zagreb, Chevos
Chevos
Izvor: luka cerovina

Što ste posluživali na nedavno održanom Food Marketu?

Na Food Marketu odlučili smo se za ponudu 3 jela i jednog deserta. Cijela ponuda bila je bazirana na smokanom mesu, jer smo željeli predstaviti Chevo’s okuse dimljenog mesa koje pripremamo u našem smokeru u vlastitoj kućnoj izradi. Meso se priprema prema metodi Low&Slow, vrlo sporo na niskoj temperaturi, na indirektnoj vatri temperature od oko 100 stupnjeva, što mu daje poseban okus, miris dima, sočnost i jedinstvenu aromu. Posjetitelji Food Marketa uživali su u:
Smokey burgeru – dimljena burger pljeskavica poslužena u domaćem brioš pecivu, s homemade BBQ umakom, zelenom salatom, pečenom paprikom i dimljenim kravljim sirom.
Barbacoa burgeru – dimljena junetina za naš burger priprema se 12 sati dimljenjem Low&Slow metodom kako bi dobili savršeno trganu junetinu. Poslužuje se s domaćim brios pecivom, avokado salsom i relišem od rajčice i čilija, s karamelizirani luk i brie sirom.
Porcheta sendviču – pet sati smokana porcheta poslužena s izvrsnom Noelovom focacciom od kiselog tijesta, coleslaw salatom, sweet chilli umakom i przenim lukom.
Za originalnu recepturu deserta KIKIRIKI zaslužna je naša pastry chefica Marina Andrijanić. Desert je predivna kombinacija okusa kikirikija, vanilije, kave, karamela i rogača.

 Food Market Zagreb, Chevos
Chevos
Izvor: luka cerovina

Što goste kroz jesen očekuje u vašem restoranu?

Ove jeseni u Chevo’su možete očekivati vinske i cocktail večere. Nezaobilazna je i dry ager ponuda visoko kvalitetnog mesa. Novost je i to što smo nedavno otvorili i VIP sobu za do 12 osoba u kojoj nudimo najbolji doživljaj Chevo’sa. 

Chevos
Izvor: luka cerovina

I za kraj, opišite nam kako vam je bilo na jesenskom Food Marketu održanom na lokaciji Petog Kupea?

Oduševljeni smo iskustvom. Stekli smo nova poznanstva i obnovili neka stara. Dobili smo mnogo pozitivnih komentara i par konstruktivnih kritika. Hvala na pozivu, vidimo se na idućem druženju.

Najnovije