Premda je nesumnjivo najveća hrvatska glazbena diva svih vremena, Tereza Kesovija na tragu svoje skromnosti i jednostavnosti, ali i istinske veličine osobnosti, nikada nije preferirala da je se naziva divom.

Tereza-Kesovija_RG-(17).png
Robert Gašpert 

Ova glazbena ikona snimila je više od trideset albuma te za svoj rad dobila brojne nagrade i priznanja. U povodu proslave 84. rođendana Tereza je ugostila redakciju Storyja u svoj zagrebačkom domu i otkrila još poneki skriveni detalj iz uzbudljivog života pod svjetlima reflektora. Više detalja o životu glazbenice i rođendanskom slavlju doznajte u novom broju Storyja!

„Rođendan slavim kod kuće sa svojim najbližima i to je prilika za lijepo druženje. Nije to proslava rođendana u klasičnom smislu. Ugodni razgovori, puno smijeha, torta i to je to. Svjećice ne pušem“, simpatično otkriva glazbenica.

01_Story_40_05102022_1200 (1).png
Promo 

Čitajte i o popularnom chefu Damiru Tomljanoviću kojega svaki dan gledamo na malim ekranima u ulozi simpatičnog člana žirija poznatog kulinarskog showa 'MasterChef'. Ovaj poznati chef s televizijskih ekrana prešao je trnovit put do uspjeha, a stres se odrazio i na njegovo zdravlje. Upoznajte simpatičnog chefa Damira na drugačiji način, doznajte više o njegovoj obitelji, najvećem životnom osloncu, te životnim razmišljanjima.

Najbolji odgovor na pitanja gdje provesti vikend i što se kuha na zagrebačkoj urbanoj gastronomskoj sceni donosi Food Market, događaj koji od 7. do 9. listopada možete posjetiti u popularnom Petom kupeu, u prostoru koji dobro poznaje publika istančanog stila, a ambijentom poziva posjetitelje gladne jesenskih delicija. Za vas kuhaju chefovi kultnih zagrebačkih restoran, a osim bogate ponude jela, posjetitelje čeka program ispunjen radionicama, degustacijama i pažljivo odabranom glazbom. Dođite gladni na Food Market u Peti kupe!

Već jedanaestu godinu zaredom Storyjev tim listopad obilježava kao mjesec osvještavanja javnosti o važnosti prevencije raka dojke i borbi protiv te bolesti. Tim je povodom održana i konferencija za medije na koji je najavljen projekt dm&Story Pink Ribbon te jedinstveni događaj Story Pink Fest na zagrebačkom Cvjetnom trgu 15. listopada.

Story_40-22_1200x900_PR.png
Promo 

Novi Story u prodaji potražite od 5. listopada!