Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAGRADNI NATJEČAJ: San vam je kuhati kao profesionalan chef? Uz Story i Aspiru to je moguće!

Osvojite vrijednu stipendiju u iznosu od 60.000 kn u Visokoj školi Aspira te postanite umjetnik u kulinarstvu i menadžer u gastronomiji!

 000 - 2022-07-20T143720.973.jpg Izvor: Shutterstock

Naučite tajne gastronomije i enologije te kako kreirati kompletan turistički doživljaj i upoznajte se s poviješću različitih svjetskih kuhinja.

Steknite kulinarske vještine, trikove i znanja! Visoka škola Aspira i brend Story dodjeljuju stipendiju u iznosu od 60.000 kuna za preddiplomski stručni studij gastronomije! Prijavite se na nagradni natječaj te svoju gastro avanturu započnite na prvom studiju gastronomije u Hrvatskoj!

 Aspira2022_oglas.jpg Izvor: Promo

Upoznajte najbolje domaće i inozemne predavače, posjetite vrhunske restorane, sudjelujte na stručnim kulinarskim radionicama te ostvarite praksu u vodećim svjetskim hotelima i turističkim organizacijama. Vodeći autoriteti na rastućoj gourmet sceni popratit će vaše prve korake kako biste jednog dana upravo vi bili jedan od vrhunskih chefova i gastronomskih stručnjaka.

Ostvarite svoje gastronomske snove uz stipendiju u iznosu od 60.000 kn za preddiplomski stručni studij gastronomije. Steknite titulu stručnog prvostupnika/provostupnice međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija.

Prijave na natječaj traju do 25. kolovoza, a mogu sudjelovati svi koji odgovore na nagradni zadatak. U 1800 znakova objasnite kako ste otkrili svoju ljubav prema gastronomiji te kako zamišljate svoju idealnu karijeru u ovom području?

 shutterstock_1758966962.jpg Izvor: Shutterstock

Vaš kreativan odgovor pošaljite na e-mail [email protected] te u njemu navedite osobne podatke (ime i prezime, e-mail, broj telefona i završeni stupanj obrazovanja). Stručni žiri odabrat će tri finalista koji će svoju ljubav prema gastronomiji pokazati u finalu na radionici pod palicom chefa Nikše Bobana.

O uvjetima i pravilima natječaja više možete doznati na linku u nastavku:

https://story.hr/Gourmet/a215402/aspira-pravila-natjecaja-za-stipendiju-2022.html

Čekamo upravo vašu prijavu!

Najnovije