Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PONEŠTO ZA MAME I TATE, A PONEŠTO ZA BEBE I DJECU Violeta je ovaj vikend prvi put organizirala obiteljski sajam

Autor Promo

Za sve koji su željeli barem malo rasteretiti kućni budžet, Violeta sajam je ovaj vikend bio pun pogodak.

 unnamed (1).jpg Izvor: Promo

Rougemarin Park u Zagrebu se prošle subote i nedjelje pretvorio u najljepšu obiteljsku zonu u gradu, a ionako prekrasan ambijent su dodatno uljepšavali prigodni detalji u Violeta bojama.

Povod ovog obiteljskog vikenda je inicijativa i želja iz Violete da se cijeloj obitelji omogući zabavan sadržaj u pristupačnoj lokaciju u gradu, ali prije svega i promotivna ponuda cijelog Violeta asortimana na jednom mjestu. Tako su svi mogli kupiti nezaobilazne i omiljene Violeta baby maramice i pelene, program za čišćenje doma, pranje i njegu odjeće te održavanje higijene.

 Violeta obiteljski sajam Izvor: Promo

Za sve koji su željeli barem malo rasteretiti kućni budžet, Violeta sajam je ovaj vikend bio pun pogodak.

Rougemarin park se pokazao idealnom lokacijom za prvi Violeta obiteljski sajam, koji je okupio više od 1000 ljudi. Velika zelena površina, pod otvorenim nebom i zaštitom visokog zelenog drveća omogućila je bezbrižno uživanje za sve. Svi su se mogli sakriti od sunca ispod bogatih krošnji i uživati u parku, pri tome obaviti kupnju i zabaviti se uz nagradne igre, face-painting, dječje igralište.

 Violeta obiteljski sajam Izvor: Promo

Vesela energija je preuzela sve, pa tako i okruženje u kojem su se zabavljali i roditelji i djeca.
Poseban dojam cijelom događanju je dala nova maskota Violeta obitelji – a to je Koza Roza koja je svojom pojavom i igrom uveseljavala sve prisutne.

Kako je Violeta dobro poznat pojam i saveznik svake obitelji u održavanju higijene i čistoće doma, svatko je na sajmu mogao pronaći nešto za sebe, a što je sve ponudila djeci i roditeljima pogledajte na videu i u galeriji fotografija.

Pogledajte

00:32
Violeta vikend
Vikend s Violetom
Izvor: Promo
Izvor: Promo

Najnovije