Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE PROPUSTITE NOVI BROJ SENSE ZA LIPANJ: Ekskluzivno donosimo osobno pismo Paula Coelha

Autor Promo

Nova Sensa na kioscima je od petka, 3. lipnja, a iz pisma glavne urednice Izabele Vrtar doznajte što se sve nalazi u broju

 novi broj otvor.jpg Izvor: Promo

Još samo kratko, još samo nekoliko koraka i tu si – ponavljam si dok u vrtlogu poslovnih, obiteljskih i društvenih obaveza koje se baš svake godine naguraju krajem svibnja i u lipnju pokušavam umiriti i utješiti sebe da će uskoro biti bolje. Čini li se i vama da je baš u ovo doba godine odmor tako blizu, a nikada nam se nije činio daljim? Znate li onaj osjećaj da ste tu, ali vas zapravo nema? Prepoznajete li one doživljaje koje ne stižete upiti, proraditi i otpustiti, a svaki bi trebao biti vrijedan vašeg vremena da ga „ispratite“ do kraja? I tako zapletena u osjećaje moranja i odgovornosti, svake godine negdje u ovo vrijeme padnem u zamku vrtnje u krug između želja, obaveza i očekivanja. Za mene je prva pomoć u ovoj situaciji osvještavanje univerzalne istine života - možda nemam moć da očekivanja i obaveze nestanu, ali imam moć svjesno odlučiti da na njih ne reagiram strasno i stresno. Da biram biti proaktivna, a ne reaktivna. Da odijelim važno od onoga što može čekati. Da se prisjetim sličnih iskustava zbog kojih svijet nije propao te da ulaskom u flow kreacije i onaj najsnažniji vrlog može postati zabava i jedinstveni ples života.

 mindful sunčanje spread.jpg Izvor: Promo

Baš takav život u flowu slavit ćemo zajedno 5. lipnja na Sensa wellbeing danu u Parku Maksimir u Zagrebu. Veseli me druženje s vama, našim dragim čitateljima, i svim zaljubljenicima u rad na sebi na našem tradicionalnom druženju koje uključuje predavanja za osobni razvoj, satove vježbanja, gostovanja renomiranih autora, aromaterapijske radionice, satove relaksacije i disanja te isprobavanje noviteta iz svijeta zdrave prehrane, prirodne ljepote i zdravlja. Za vas i ove godine donosimo sadržaj za život kakav vrijedi živjeti, a informacije o programu i satnicama predavanja potražite ovdje. Nadam se da se družimo i ove godine i da ćemo zajedno proslaviti život na najljepši mogući način – u prirodi, u društvu ljudi dobre energije i u učenju kako biti opušten i autentično svoj na svim životnim poljima!

 paulo coelho.jpg Izvor: Promo

U novom broju Sense čitajte:

U pozadini legendarne knjige ‘Veronika je odlučila umrijeti’ traumatično je iskustvo pisca Paula Coelha kojeg je, zbog umjetnosti i želje da ona postane njegov put, obitelj odbacila i u mladosti slala u psihijatrijsku bolnicu ‘na liječenje’. Uslijedio je težak put prihvaćanja da je drugačiji od drugih i svjesnosti da taj dar (ipak) vrijedi okrenuti prema svijetu. To iskustvo Coelho opisuje u zapisu koji ekskluzivno objavljujemo u Hrvatskoj, a koji je originalno objavljen u The Sunday Telegraphu.

Poruke snova: Dok spavamo, mozak obrađuje i selektira naše svakodnevne događaje i osjećaje odbacujući viškove, pohranjujući važne podatke. Aktivni dio uma se smiruje, tijelo obnavlja svoje fizičke funkcije, a mi ulazimo u posebno stanje svjesnosti u kojem se bude dublji slojevi psihe - naše nesvjesno. Razgovara s nama slikovnim i simboličkim jezikom snova dajući nam jasne upute kamo usmjeriti svoju svjesnu pozornost i na kojim temama trebamo raditi kako bismo bili sretniji.

 pretplata (2).jpg Izvor: Promo

Mindful sunčanje: Promišljenija upotreba zaštitnih preparata i izlaganje suncu na blagotvoran način kako bismo zadovoljili iskonsku potrebu da se punimo njegovom iscjeljujućom energijom.

A za sve nove pretplatnike print izdanja, Sensa i WATERMANS, daruju vam premium proizvode za njegu i rast kose! WATERMANS proizvodi za rast kose sadrže super kvalitetnu mješavinu prirodnih i tehnološki naprednih sastojaka koji objedinjeni u Grow More® formuli pospješuju rast kose. Vitamini i antioksidansi kao što su H, B7, B3, B6, C i E jačaju kosu i imaju dobro poznat pozitivan učinak u zaštiti vlasišta, a šampon ne sadrži sulfate i parabene zato kosi pruža njegu koju zaslužuje.

Najnovije