Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVI VIOLETA OBITELJSKI SAJAM: Zamislite svoj idealni vikend

Autor Promo
 SAJAM_OBJAVA(1).jpg Izvor: Promo

Zamislite vikend gdje u predivnom ambijentu možete obaviti shopping svih proizvoda iz Violeta asortimana po super promotivnim cijenama, gdje nakon toga možete popiti kavicu i uživati u bogatom ugostiteljskom sadržaju, dok djeca sudjeluju u zabavim aktivnostima.

Zamislite vikend gdje uz cvrkut ptičica možete osvojiti i nagrade, gdje je atmosfera toliko pozitivna i opuštajuća da sati prolaze kao minute...

Da ne morate zamišljati za takav vikend smo se pobrinuli mi iz Violete. 11. i 12.6. održat će se prvi Violeta sajam za cijelu obitelj, na kojem spajamo obiteljsko druženje, kupovinu po super popustima, dobru zabavu i bogat ugostiteljski sadržaj.
Prvi Violeta obiteljski sajam održat će se 11. i 12.06. u Rougemarin Park, Ul. Frana Folnegovića 10, 10000, Zagreb od 8-20 sati.

Povedite cijelu obitelj, prijatelje, javite poznanicima jer osim Violete na sajmu će nam se pridružiti i naši partneri koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama:
Naši dragi partneri na sajmu su:

1. LUNILOU
2. ANGEL WINGS 
3. EVITAS
4. MAJOLIS HOME DECOR
A da bi svi mogli nesmetano uživati u promotivnom šopingu, Violeta se pobrinula da naši najmlađi imaju široku paletu zabavnog sadržaja.
1. FACE PAINTING
2. KOLO SREĆE
3. NAPUHANAC
4. MASKOTA

Vidimo se na Violeta obiteljskom sajmu!

Najnovije