Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVI VIOLETA OBITELJSKI SAJAM: Zamislite svoj idealni vikend

Autor Promo
 SAJAM_OBJAVA(1).jpg Izvor: Promo

Zamislite vikend gdje u predivnom ambijentu možete obaviti shopping svih proizvoda iz Violeta asortimana po super promotivnim cijenama, gdje nakon toga možete popiti kavicu i uživati u bogatom ugostiteljskom sadržaju, dok djeca sudjeluju u zabavim aktivnostima.

Zamislite vikend gdje uz cvrkut ptičica možete osvojiti i nagrade, gdje je atmosfera toliko pozitivna i opuštajuća da sati prolaze kao minute...

Da ne morate zamišljati za takav vikend smo se pobrinuli mi iz Violete. 11. i 12.6. održat će se prvi Violeta sajam za cijelu obitelj, na kojem spajamo obiteljsko druženje, kupovinu po super popustima, dobru zabavu i bogat ugostiteljski sadržaj.
Prvi Violeta obiteljski sajam održat će se 11. i 12.06. u Rougemarin Park, Ul. Frana Folnegovića 10, 10000, Zagreb od 8-20 sati.

Povedite cijelu obitelj, prijatelje, javite poznanicima jer osim Violete na sajmu će nam se pridružiti i naši partneri koji će svoje proizvode nuditi po promotivnim cijenama:
Naši dragi partneri na sajmu su:

1. LUNILOU
2. ANGEL WINGS 
3. EVITAS
4. MAJOLIS HOME DECOR
A da bi svi mogli nesmetano uživati u promotivnom šopingu, Violeta se pobrinula da naši najmlađi imaju široku paletu zabavnog sadržaja.
1. FACE PAINTING
2. KOLO SREĆE
3. NAPUHANAC
4. MASKOTA

Vidimo se na Violeta obiteljskom sajmu!

Najnovije

Najpopularnije