Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hana je sanjala o ravnom trbuhu, a sad je transformirala tijelo gubitkom od 60 kilograma

Hana je imala 150 kilograma, a uz pomoć Vitadu® programa izgubivši 60 kilograma konačno živi najbolje godine života.

 viatdu.jpg Izvor: Promo

Zagrepčanka Hana, kao i mnogi drugi, oduvijek je vodila bitku s prekomjernom kilažom. Ne libi se priznati da je u potrazi za brzim gubitkom kilograma iskušala raznorazne dijete, tablete za mršavljenje i kozmetičke tretmane. No, kilogrami su i dalje ostali.

- Već godinama svako malo naiđem na portalima i u novinama nove dijete slavnih osoba. I naravno, kad vidim sva ta hollywoodska tijela, pomislim da ce isti režimi pomoći i meni. Pa krenem na to. Pa naiđem i na tablete koje garantiraju ogroman gubitak kilograma u svega par tjedana. Znam da je nemoguće, a i takve pilule koštaju par stotina kuna, ali pomislim “probat ću, jer nemam što izgubiti”. Samo što je ispalo da izgubim sve, osim kilograma.


Mislila sam da ću čitav život ostati na 150 kg, ali…

- Nije mi dogodila kap koja je prelila čašu, već sam se pomirila sama sa sobom da ću cijeli život ostati na 150 kg. I onda sam slučajno naletjela na oglas proteinske prehrane Vitadu®. Do sada, svi načini koje sam koristila “jamčili” su brz gubitak kilograma. Kod Vitadu® programa primijetila sam da se govori o transformacijama koje su trajale mjesecima. I to mi je imalo logike. Ne mogu izgubiti skoro pola svoje tjelesne mase u 2 tjedna. A ni u mjesec dana. A bome ni u 2. - kroz smijeh prica Hana, pa nastavlja.

- Našla sam kontakt na stranici, poslala mail, te mi se ubrzo javila savjetnica Margarita s kojom sam ekspresno brzo dogovorila prve konzultacije. Osim simpatičnosti Megi je izrazito stručna osoba koja mi je objasnila cijeli koncept Vitadu® programa. I tako je krenulo. Polako, ali sigurno i uz konstantu podršku moje savjetnice, evo nakon godinu dana vaga pokazuje 60 kilograma manje!

Cijena programa je i podcijenjena, kad se uzme u obzir što se dobije!


- Vitadu® košta. Ne mogu lagati da mi cijena programa nije bila diskutabilna. U prvim tjednima programa, cijena bude viša te se ona kasnije snižava. Ali kada se uzme sve u obzir, ja sam na početku programa imala svaki obrok isplaniran i dostavljen. Važno je napomenuti da se Vitadu® program bazira na individualnom pristupu svakog korisnika jer nismo svi isti. Kad sam bolje promislila shvatila sam da cijena i nije previsoka. Štoviše, sve ono što sam prije u životu propustila, Vitadu® mi je to višestruko vratio. Sada živim najbolje godine života. I ne vraćam se na staro! - zaključuje Hana.

Što je Vitadu®?


Vitadu® je program prehrane prilagođen i krojen po mjeri za svakog pojedinca, a nastao je na temelju medicinskih istraživanja funkcioniranja metabolizma pri pravilnom izboru prehrane. Autorica programa VITADU® je ing. Oľga Grozdaničová koja je nakon završetka studija radila u Zavodu za javno zdravstvo u Slovačkoj. Zahvaljujući obrazovanju i praksi osnovala je centre i ambulante za prehranu u Slovačkoj i u inozemstvu. Filozofija Vitadu® programa je poboljšati zdravlje kod metaboličkih oboljenja te vratiti vitku figuru i samopouzdanje. Tijekom programa se osim mršavljenja postižu i izvrsni rezultati kod snižavanja razine kolesterola, krvnoga tlaka, masne jetre ili dijabetesa tipa 2. Kada organizam podvrgnemo režimu prehrane pod nadzorom nutricionista rezultat je zdrav gubitak masnog tkiva što koristi zdravlju i ljepoti.


Vitadu® programom na redovnim besplatnim kontrolama i konzultacijama dobit ćete ne samo stručno savjetovanje nego i psihičku podršku i motivaciju. Bez gladovanja i doslovno s dozom energije postižete željenu konfekcijsku veličinu, mjerila se ona u samo jednom konfekcijskom broju ili više njih. Ono što je najvažnije, naučit ćete kako promijeniti navike i riješiti se poroka u prehrani.


Za više informacija posjetite www.vitadu.hr

Najnovije