Četvrtu godinu zaredom National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb organiziraju projekt Održiva Hrvatska (do 2021. poznat kao projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje) kako bi potaknuli zanimanje ljudi za učenje i sudjelovanje u održivom razvoju te istaknuli važne iskorake u tom smjeru pojedinaca, institucija i organizacija.

Svečana dodjela nagrada Žuti okvir (2).JPG
National Geographic 

Hrvoje Prćić, glavni urednik National Geographica Hrvatska, pozvao je putem Održive Hrvatske i profila magazina na Facebooku sve pojedince, tvrtke, ustanove i organizacije da nominiraju projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja.

Nominacije traju do 14. listopada, kada će stručni žiri odlučiti tko je dobitnik Žutog okvira u navedenim kategorijama za 2022. godinu.

Sve zainteresirane pozivamo da ispune prijavu ovdje.

Prestižna dodjela nagrada Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje za 2021. godinu održana je u hotelu Hilton Garden Inn uz brojne uzvanike koji su podržali nastavak ovog hvalevrijednog projekta.

Nagrade Žuti okvir.JPG
National Geographic 

Žuti okvir tako se prošle godine dodijelio u sklopu sveobuhvatnog projekta Održiva Hrvatska koji se provodi uz podršku Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, pokroviteljstvo Grada Zagreba, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Atmosferu s prošlogodišnje dodjele nagrada možete pogledati ovdje.