Čišćenje i dezinfekciju sve češće prakticiramo u našem domu jer smo zbog okolnosti promijenili način života te stekli nove navike. Naime, sada puno više čistimo i dezinficiramo nego što smo to radili prije, postali smo eksperti!

SAVJETI ZA ČIŠĆENJE

Zašto je potrebno dezinficirati i koja područja trebamo više zaštititi?
Čišćenje nije dovoljno za zaštitu doma, treba ga i dezinficirati. Kada čistimo, uklanjamo prljavštinu koju vidimo, ali što je s onom koju ne možemo vidjeti? Kako bismo bili sigurni da smo uklonili i skrivenu prljavštinu u našoj okolini, primjerice mikroorganizme i bakterije, dezinfekcija je pravi izbor. Dezinfekcija je sinonim za uklanjanje virusa ili bakterija, a time i nestanak prijetnji koje onemogućuju što više neugodnih mirisa. Treba očistiti i dezinficirati prostore u kojima postoji veća vjerojatnost nakupljanja većeg broja bakterija, kao što su radne ploče, namještaj, kante za smeće, kućanski uređaji, predmeti za bebe, prostori u kojima pripremamo hranu, slavine, umivaonici, kade...

Što još možemo učiniti?

Većina zaraznih bolesti prenosi se rukama pa su ključni dobro pranje i dezinfekcija ruku, kako kod kuće sapunima za ruke koji to omogućuju, tako i kada smo daleko od kuće ispravnim hidroalkoholnim gelom. Svojim dermatološki testiranim formulama Sanytol nudi niz respektabilnih rješenja za čišćenje i dezinfekciju te osobnu higijenu.

sanytol-1-.jpg
Promo 

JEDINSTVENA FORMULA

Sanytol proizvodi dezinficiraju održavajući okoliš, odjeću ili ruke čistima i zdravima. Zahvaljujući svojoj formuli trostrukog djelovanja, uništavaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica. Sanytol se može koristiti bez rukavica zahvaljujući respektabilnoj formuli bez izbjeljivača, a i dermatološki je ispitan. Ne oštećuje površine niti ostavlja mrlje na tekstilu te ima osvježavajući miris.
Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju saveznik je za svakodnevno čišćenje vašeg doma, kao i za specifične površine: Sanytol dezinficijens za kuhinju i Sanytol dezinficijens za kupaonicu. Vrlo svestran oblik su Sanytol višenamjenske dezinfekcijske maramice za jednostavno čišćenje svakodnevnih predmeta i površina. Uz to, Sanytol nudi niz proizvoda za osobnu higijenu. Jeste li znali da je pravilno pranje ruku prvi korak u sprečavanju prijetnji? Sanytol dezinfekcijski sapun za ruke pridonosi zaštiti vaših ruku te ih ostavlja hidratiziranima, čistima, mekim i mirisnim.
Sanytol je stručnjak za dezinfekciju i čišćenje te jamči zdrav okoliš za vas, vaš dom i vaše najmilije. Svakodnevno je čišćenje
lakše i jednostavnije uz Sanytol.

SANYTOL nudi širok asortiman proizvoda koji olakšavaju posao čišćenja i dezinfekcije

www.sanytol.hr