Dječji karneval u MiniPolisu održavat će se tijekom 26. i 27. veljače, u periodu od 11 do 13 sati, a za malene posjetitelje i njihove roditelje pripremili smo mnoštvo zabavnih sadržaja.

Programi Dječjeg karnevala počinjat će okupljanjem u 11 sati, a nastavit će se zabavnim showom i karnevalskom povorkom kroz MiniPolis i trg Z centra. Atmosferu će, uz pomoć žonglera, klaunova i bubnjara, energizirati poznata glumica Jasna Palić-Picukarić, a na kraju karnevalskih povorki birat ćemo, i nagraditi, najbolje maske!

MiniPolis djecu i njihove roditelje poziva da nas tijekom karnevalskog vikenda posjete maskirani, a za sve maskirane posjetitelje tijekom čitavog vikenda pripremili smo krafne na poklon.
Uz to, u MiniPolisu će se tijekom karnevalskog vikenda moći susresti i dobro poznate junake svakog djetinjstva – medvjedića Lina, Ledo Meda, Kockića i Patka Juniora, a na rasporedu si i tematski facepaint i Balonko modeliranje balona.

Formirajte vlastitu maskiranu skupinu i prijavite se za karnevalsku povorku
MiniPolis poziva sve maskirane skupine koje žele sudjelovati u karnevalskoj povorci da nam se jave na info@minipolis.hr i rezerviraju svoje mjesto.

Članovi maskiranih skupina dobit će, uz bilo koju od ulaznica za MiniPolis, poklon krafne, uokvirenu zajedničku fotografiju i – sat vremena gratis.