Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljamo koncert za pamćenje: Najveće hitove Novih fosila pjevaju Sanja, Marinko i Zec

Svi već šuškaju o tom! Sanja, Marinko i Zec pripremaju veliki koncert 5. travnja u Lisinskom i pjevaju nezaboravne hitove Novih fosila

 pr-za-Story-mala-pocetna-najava (2) (1).jpg Izvor: Promo

Za 20. rođendan Story planira pregršt zanimljivosti, pogodnosti i koncerata. Ovog proljeća Story donosi pravu glazbenu poslasticu - 5. travnja u 20 sati Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove Novih fosila!

Novi fosili jedan su od najuspješnijih pop sastava ovih prostora, a njihova popularnost ne prestaje ni nakon dugih 50 godina! Bend su proslavile vedre i suvremene pjesme te svima omiljene pjevne ljubavne balade koje su nam svima u pamćenju. Ja sam za ples, Košulja plava, Da te ne volim, Šuti moj dječače plavi samo su neki od vječnih hitova kojima će Sanja, Marinko i Zec osigurati večer za pamćenje!

 sanja dolezal.jpg Izvor: Dražen Kokorić

Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva Novi fosili osvojili su brojne nagrade i priznanja, no što je najvažnije - uvukli su se u srca publike, a posebnu vezu ostvarili su s gradom Zagrebom. Pozivamo vas na ovu koncertnu senzaciju u Lisinskom 5. travnja. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije!

Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjestoulaznice.hr

 pr-za-Story-1200x900-unutarnji-clanak (2) (1).jpg Izvor: Promo

Najnovije