Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blagdanska atmosfera u Z centru traje i dalje

 naslovna.jpg Izvor: Z Centar

Blagdani se bliže kraju, ali cijeli ovaj tjedan stignete se još zabaviti uz adventski program na terasi Z centra. Kućice sa super gastronomskom ponudom uz prijateljske cijene bit će dostupne do nedjelje, 09.01.2022., a sve vas koji ste nas već posjetili i one koji nisu, pozivamo da nam se pridružite.

Također, klizalište će biti otvoreno za sve posjetioce do 27.02.2022. što će zasigurno najviše razveseliti one najmlađe.

 klizaliste.jpg Izvor: Promo

 Najavljujemo uskoro i otvorenje Burger King-a čime ćemo povećati ponudu food courta Z centra.

 Burger King.jpg Izvor: Promo

Zaista smo ponosni što smo svojim adventskim programom, koji je započeo 27.11.2021., uljepšali mnogima blagdane i dočarali božićnu čaroliju.

 Z centar atmosfera.jpg Izvor: Promo

 Kroz živopisne fotografije želimo vam pokazati kako se u Z centru zabavljalo posljednjih mjesec dana uz razne koncerte i predstave u kojima su uživale sve dobne skupine.

Pozivamo djecu i roditelje da nam se pridruže u nedjelju, zadnji dan Adventa kada smo posebno za djecu pripremili zabavni i obrazovni program.

 Zagrizi u bajku.jpg Izvor: Promo

Nedjelja, 09.01.2022. u 17:30h - 'ZAGRIZI U BAJKU'

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Glavne junakinje na smiješan i zabavan način kroz svijet bajke prenose poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima, uz mnoštvo pjesme, plesa i smijeha.

Predstava dodatno uključuje pravi mali kuharski show uživo da dodatno proširi slasne okuse i mirise. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se vjerujemo dobro zabaviti.

Posjetite Z centar društvene mreže i www.zcentar.hr za sve dodatne informacije.

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije