Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovog Božića poloni dio sebe: Izradite jedinstvene poklone za svoje voljene

Čarolija Božića u nama postoji od najranijeg djetinjstva. Miris bakinih kolača, ukrašavanje božićnog drvca, pisanje pisama Djedu Božićnjaku, izrada ukrasa i poklona - uspomene su iz djetinjstva koje nikad ne mogu izblijedjeti

 Naslova fotka.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved. (add new)

Kako u djetinjstvu tako i sada, s nestrpljenjem iščekujemo božićnu čaroliju koju možete uhvatiti tako što ćete pokušati zadržati neke stvari koje ste voljeli kao dijete.

Jedan od posebnih trenutaka u blagdanskom razdoblju je odabir i priprema poklona za voljene osobe, kao i nestrpljivo iščekivanje darova koje ćemo ugledati ispod bora. Mali znak pažnje je dovoljan da razveselite nekoga, a vrijednost darova ne leži u njihovoj cijeni, već u tome koliko su originalni i kreativni.

Kako bi ovog Božića uspjeli svojim najmilijima pokloniti sreću i dio sebe, te unijeti strast i ljubav u čin darivanja, Designer Outlet Croatia pokrenuo je projekt „Pokloni dio sebe“. U suradnji s hrvatskim kreativkama napravljeni su DIY videi, na kojima su prenijele svoje ideje i prijedloge za ukrašavanje darova i blagdanskog doma. Pogledajte ih i dobit ćete najbolje savjete kako izraditi originalan dar.

 _7R30013.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

 _7R30148.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

Kolači i keksi dio su božićne tradicije, a poznata hrvatska pastry chefica Ivana Čuljak-Lošić koja stoji iza brenda Neka jedu kolače, pokazat će nam kako s malo mašte možete izraditi predivne i ukusne božićne keksiće. Oni ujedno mogu biti i dekoracija za božićno drvce, pogledajte video i krenite već sad s izradom. Jedna od ideja za darovanje su i self-made ukrasi za bor ili božićna čarapa za kamin. Upravo stilistica interijera i renovatorica namještaja Maja Kranjecpokazala je kako možete oplemeniti klasične blagdanske darove. 

 _7R39881.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

Cilj ovog projekta je potaknuti ljude da probude u sebi blagdanski duh i kreativnost, te da daju dio sebe za svoje najbliže. Kroz maštovite i zabavne DIY video priloge majstorica stila i dizajna Lidije Tomas Matijević i Emilije Lasić Črepić poklonu možete dati osobni pečat i u trenutku ga pretvoriti u najsnažniju poruku ljubavi i pažnje za svoje najdraže članove obitelji i bliske prijatelje.

 _7R39596.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

 _7R39711.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

Pronađite inspiraciju za najbolje božićne darove u Designer Outletu Croatia, a uz pomoć kreativnih i jednostavnih ideja učinite svoje darove jedinstvenim. Upravo nam ideju za kreativno zamatanje poklona predstavlja Ana Tevšić Nauković, produkt dizajnerica i vlasnica studija “Love, Ana”.

 _7R39935.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

 _7R39923.jpg Izvor: Kova pixfreaks.com/All rights reserved.

 Pogledajte kreativne video priloge i ovog Božića poklonite dio sebe te uživajte u osmjesima najdražih osoba.

Najnovije

Najpopularnije