Željeli smo iskoristiti sve pozitivne učinke Novexpert hijaluronske kiseline jer novi booster serum sada ima 2x veću količinu hijaluronske kiseline, točnije 3,2 % čiste hijaluronske kiseline nalazi se u samo jednoj bočici, što je ekvivalent 40 injekcija hijalurona :

  • Hidratacija
  • Učinak popunjavanja
  • Smanjivanje bora
  • Regeneracija
booster-serum-s-hijaluronskom-kiselinom-revolucija-u-svijetu-kozmetike

Već poznata vijest je da Novexpert hijaluronska kiselina ima 4 različite veličine čestica tj. molekularne mase hijaluronske kiseline, ali novost je da Booster sada djeluje dvostruko na bore zahvaljujući puno većoj količini hijaluronske kiseline male molekularne mase. Zašto imamo više čestica manje molekularne mase? Jer je upravo hijaluronska kiselina male molekularne mase odgovorna za smanjenje bora. Zato smo iskoristili znanost te kreirali serum koji ima trenutačno i dugotrajno djelovanje na bore.

Novexpert

Inovacija: djelovanje na bore u prvih 5 minuta i trenutačno popunjavanje bora.

Novost: dugotrajni učinak djelovanja na bore (do 28 dana).

Rezultati učinka na koži:

Nakon samo jednog korištenja: koža je površinski zaglađenija i popunjenija.

Nakon dugotrajnog korištenja: bore su smanjene, koža je zategnutija i čvršća, sinteza našeg vlastitog kolagena i hijalurona je povećana za 31%.

Novosti iz linije s 5 Omega

Jesu li omege važne za našu kožu? Odgovor je veliko DA!

Nezdrav način života i starenje organizma dovode do smanjenja količine omega u našoj koži, što pak dovodi do suhe , osjetljive i reaktivne kože sklone dermatitisima (atopija, psorijaza...). Zato smo osmislili jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži SVE omege u samo jednoj tubici:

  • Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’ booster’’ koji obnavlja stanice kože
  • Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
  • Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E
  • Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Jesu li omege namijenjene isključivo suhoj koži? 

Ne, ova konstatacija ne može biti dalje od istine. One imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože. Sve benefite omega zato smo stopili u naša dva nova proizvoda iz omega linije.

Bogata krema s omegama i Extra bogata krema s omegama, namijenjene dehidriranoj koži, imaju fiziološko i biološko djelovanje na kožu. Hidratiziraju i štite kožu, djeluju umirujuće, regenerirajuće, anti age te dubinski njeguju kožu.

booster-serum-s-hijaluronskom-kiselinom-revolucija-u-svijetu-kozmetike

NovExpert okuplja vrhunske stručnjake

NovExpert su osnovali stručnjaci i doktori specijalizirani za starenje i zdravlje kože. Naš tim stručnjaka mogao si je priuštiti luksuz u kreiranju formulacija: nisu morali raditi kompromise i birati između učinkovitosti i sigurnosti.

Nisu slijedili i kopirali lude pomodne trendove već su svoje vrijeme posvetili slobodnom i neovisnom istraživanju.

Odvažili su se kreirati nove formule s vrlo visokim koncentracijama aktivnih sastojaka: učinkovita i sigurna njega kože ne može se improvizirati...

NovExpert proizvodi sigurni su i certificirani za trudnice i dojilje.

Tko stoji iza Novexpert kozmetike?

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine, zastupnik Novexpert kozmetike. Tvrtka se od prvog dana bavi zastupanjem, promocijom i distribucijom prirodnih proizvoda koji se koriste za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Jedan od brojnih segmenata koje razvija su i edukacije namijenjene zdravstvenim djelatnicima gdje surađuje sa svjetski poznatim i priznatim znanstvenicima, liječnicima i farmaceutima. Danas Ro.Ra. Natura uspješno zastupa i distribuira proizvode tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike.

Proizvodi branda NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. , u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te NOVOM Novexpert web shopu.

Tekst: Promo

Foto: Promo