Prestigio je međunarodni brand koji više od 20 godina proizvodi i nudi široku paletu potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje, a posebnu pozornost posvećuju inovacijama, visokokvalitetnim materijalima i suvremenoj tehnologiji.

Ovaj je brand u vlasništvu jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu, ASBISC Enterprises Plc., koji u Hrvatskoj djeluju pod imenom ASBIS CR preko kojeg kao pravna osoba možete nabaviti Prestigio uređaje koje smo predložili u nastavku ili pak u većini trgovina koje se bave prodajom tehnološke opreme.

Pa krenimo redom, vjerojatno do sada niste poklanjali grafenski power bank ili njemu sličan uređaj Revolt punjač.

Android ili Apple proizvodima, uključujući Apple Watch, zbog ugrađenog punjača za pametne satove. Drugim riječima prikladan je za punjenje svih uređaja koji podržavaju suvremeni standard bežičnog prijenosa Qi energije a jedna od glavnih prednosti to što izuzetno brzo puni nekoliko uređaja u isto vrijeme, a više detalja i tehničkih informacija provjerite na Prestigio stranicama.Revolt A8 je bežični punjač namijenjen za punjenje tri uređaja u isto vrijeme, a vrijedi isto kao za grafen da osim što je namijenjen za Apple uređaje, kompaktan je i s ostalim uređajima koji podržavaju bežični prijenos Qi energije. Ovaj praktični punjač istražite detaljnije putem sljedećeg linka.

4-prijedloga-elegantnih-poklona-za-nadolazece-blagdane

Prestigio Graphene PD Watch Edition Power Bank i Prestigio Revolt A8

A, ako vas više zanimaju life stlye pokloni onda se upoznajte sa Prestigio Supreme Bluetooth zvučnikom i eklektičnim otvaračima vina. Par rečenica o njima slijedi u nastavku.

Prestigo Supreme Bluetooth zvučnikU jednom paketu dolaze zapravo dva zvučnika koja možete spojiti u jedan budući da imaju magnete na donjem dijelu svoje površine. Dolaze u 3 boje: bijela, crna i crvena. Snage su 16W, a baterija jačine 1000mA i mogu izdržati i do 15 sati rada. Unutarnji prostor pokrivaju do 10 m, a vani čak do 36 m radijusa. Izuzetno su elegantni i zbog toga se lijepo uklapaju u svaki ured ili moderniji dom. Ponudu i sve detalje provjerite na linku.

zvučnici

Prestigo Supreme Bluetooth zvučnikU jednom paketu dolaze zapravo dva

Prestigio električni otvarači vina

Postoji nekoliko vrsta Prestigio pametnih otvarača vina te svojim dizajnom odskaču od sličnih proizvoda i jamče vam da će otvaranje vina postati uživanje kao i pijenje. Određeni modeli imaju i mogućnost zatvaranja boce vakumom kako bi se spriječila oksidacija te vino ostalo svježe, ugrađeni nožić za skidanje folije, te bežičnu stanicu za punjenje dok neki modeli još nisu dostupni u prodaji, ali se nadamo da će uskoro biti, a kao što smo već naveli, ukoliko ste pravna osoba možete se javiti Asbis distributerui provjeriti dostupnost uređaja.

4-prijedloga-elegantnih-poklona-za-nadolazece-blagdane
Garda, Bolsena, Lugano, Nemi, Valenze, Maggiore nazivi su ovih elegantnih i praktičnih električnih otvarača. Od pomoći će biti svim ljubiteljima vina, jer dovoljno je samo prisloniti otvarač na bocu i pritisnuti tipku kojom će u par sekundi čep biti izvučen iz boce. Osim praktičnosti, ovi su uređaji vrlo elegantnog izgleda i savršeno će se uklopiti u svaku modernu kuhinju. Detaljnije ih upoznajte na ovome linku.

Mi smo se već susreli s Prestigio uređajima, a svakako predlažemo i vama da se nađu u vašim blagdanskim košaricama i da razveselite svoje drage ljude praktičnim, inovativnim i elegantnim poklonima.

Tekst: Promo

Foto: Ustupio ASBIS CR