Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repka Republike Hrvatske iz ARRK Buba sa Svjetskoog prvenstva u akrobatskom rock'n'rollu ponosno se vratila kući!

Članice i članovi ARRK Buba protekloga vikenda su nastupili kao članovi reprezentacije Republike Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu u ukrajinskom Kharkivu, gdje su postigli značajan uspjeh

 ples

U subotu su održana natjecanja  u kategoriji starijih juniora i seniora MCCS. U kategoriji starijih juniora Sarah Petrušić i Fran Lončar zauzeli su 5. mjesto, dok je par Maja Božić i Grga Miletic bio sedmi. U konkurenciji seniora MCCS Nika Delorko i Fabian Đurdević plasirali su se na 8. mjesto. Parovi su nastupili pod vodstvom Sandre Miletić, Miroslava Jankovića i Petre Nedelić.

  Dan kasnije ostvaren je još bolji rezultat u kategoriji juniorskih ženskih formacija, u kojoj je Bubina formacija EMOTION bila blizu medalje, ali je u konačnici zauzela 4. mjesto pod vodstvom trenerica Sandre Miletić, Petre Nedelić, Helene Šćukanec i Vanje Janžeković.  ples Formacija je nastupila u sastavu: Maja Božić, Sarah Petrušić, Mia Pavičić, Lucija Papić, Rosa Maras, Miranda Savić, Tia Norac, Jana Tunguz, Vida Tunguz, Marijana Kovačić, Rita Bagić,  Ajla Bostandžija, Dorotea Matijević, Lea Horak.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije