MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, je preselio u Z centar i svoja vrata za malene posjetitelje i njihove roditelje otvara u petak, 24. rujna 2021. u 16:00 sati! Riječ je o minijaturiziranoj, ali potpuno vjernoj replici pravog grada u kojoj se djeca, kroz seriju ekspertno osmišljenih scenarija upoznaju s više od 50 zanimanja.

MiniPolis se prostire na 2000 kvadrata i čini ga više od 40 tematskih kućica, među kojima su, primjerice, vatrogasna postaja, zračna luka, bolnica, nogometni stadion, veterinarska ordinacija, policijska postaja, ali i Kuća energije koja je osmišljena i uređena u partnerstvu s Hrvatskom elektroprivredom (HEP), a u kojoj djeca uče o obnovljivim izvorima energije i energetski učinkovitom ponašanju.

MiniPolis je najveća istraživačka avantura djetinjstva te je idealna destinacija rođendanskih proslava, obiteljskih ili školskih izleta ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja djetetu. Najave i rezervacije termina za MiniPolis nisu potrebne. Djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom animatora, tako da boravak roditelja tijekom igre djeteta u MiniPolisu nije potreban.

Popusti povodom otvorenja

Proslavljajući veliko otvorenje u Z centru, MiniPolis je za sve svoje posjetitelje u periodu od 24. do 26. rujna pripremio i posebno iznenađenje - sat vremena gratis uz svaku kupljenu dvosatnu i bilo koju obiteljsku ulaznicu. Osim sata vremena gratis, MiniPolis je za sam dan otvaranja pripremio i bogat natjecateljski, nagradni i zabavni program koji će kulminirati zajedničkim puštanjem više stotina helijskih balona s vanjske terase. Mališani će tijekom cijelog dana moći sudjelovati u raznim natjecateljskim igrama koje donose sjajne nagrade, a na ulicama MiniPolisa će moći sresti i dobro poznate junake, poput medvjedića Lina, Morsovaca, Leda Meda, Marka Markice, Kockića i drugih.

Uz sve to, MiniPolis će svoje malene posjetitelje u petak obradovati i besplatnim facepaintingom u periodu od 17 do 19 sati.

Tekst: Promo

Foto: Promo