Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz LG-eve pametne perilice rublja više vremena imate za obitelj

Čuvaju i steriliziraju odjeću uz pomoć pare te su prilagođene današnjem načinu života

Današnji užurbani način života, posao koji obavljamo od doma ili u uredu te dugo radno vrijeme, ne ostavljaju previše vremena za obavljanje kućanskih poslova. Osim toga, tijekom dana treba pronaći i vremena za obitelj te posvetiti kvalitetno vrijeme djeci. Kako bismo dragocjeno vrijeme više provodili u druženju, a manje u pranju rublja, LG je dizajnirao perilice rublja koje omogućavaju prirodnu njegu, uštedu vremena, ali i novca i to bez kompromisa kad je riječ o performansama. To je posebno važno u današnje vrijeme jer je često i temeljito pranje odjeće postalo važnije nego ikad prije i neizostavan je dio osobne higijene.

Perilice rublja koje predlažu najbolji način pranja

Prilikom dizajniranja svojih uređaja pa tako i perilica rublja, LG misli na potrebe suvremenih korisnika i zbog toga nudi rješenja koja su praktična, omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu i olakšavaju život. Tako LG-eva najnovija linija perilica rublja dolazi s tehnologijom AI DD koja koristi tehnologiju big data, odnosno veliku bazu prikupljenih podataka kako bi automatski identificirala tkaninu odjeće i predložila najbolji način pranja. Također, LG-eve perilice rublja primjenjuju postavke temeljene na količini i osjetljivosti odjevnih predmeta pri svakom pranju za optimalan program pranja. To jamči izuzetno čisto rublje svaki put, a zaštita tkanina povećava se za 18 posto čime se produžava trajnost odjeće.

Uklanjanje grinja i drugih alergena te jednostavno i praktično upravljanje

Također, ne smijemo zaboraviti da grinje i bakterije skrivene u odjeći mogu ugroziti naše zdravlje i zdravlje naših najmilijih te prouzročiti ozbiljne respiratorne probleme. Tehnologija Steam+ koja se nalazi u određenim LG-evim perilicama rublja ima sposobnost sterilizacije 99,9% grinja i drugih alergena te ih učinkovito uklanja iz rublja. Steam+ koristi snagu prirodne čiste pare za ispiranje tekstila umjesto kemikalija, što je posebno važno kod pranja odjeće za bebe i svih osoba s osjetljivom kožom. Uz to, nježni prodor vodene pare značajno smanjuje nabore.

Određeni modeli LG-evih pametnih perilica rublja omogućavaju i potpuno čisto rublje u samo 39 minuta i to uz značajku TurboWash™360°, pri čemu se ne umanjuje zaštita tkanine s pomoću 4 trodimenzionalne mlaznice koje dopiru do svakog dijela rublja. Kako bi dodatno olakšale život svojim korisnicima, LG-eve perilice rublja mogu se kontrolirati i nadzirati pomoću aplikacije ThinQ™ putem Wi-Fi veze. Tako je moguće pratiti potrošnju energije perilice ili preostalo vrijeme programa pranja, a moguće je i upotrijebiti funkciju 'Program za preuzimanje' te tako preuzeti niz dodatnih programa za pranje rublja.

"LG-eve perilice rublja odlikuju se inovativnim i suvremenim tehnologijama pranja, a zbog velikih ušteda energije i vode prilagođene su modernom načinu života te doprinose stvaranju održivijeg svijeta", izjavio je Gyula Toth, regionalni voditelj prodaje kućanskih aparata u LG-u. "Uz stalno poboljšavanje naših temeljnih tehnologija, nastavit ćemo razvijati pametne proizvode koji olakšavaju život našim korisnicima."

Pet godina jamstva na odabrane perilice rublja

Osim što nudi inovativna rješenja za poboljšanje svakodnevnog života korisnika, LG vodi računa i o kvaliteti i izdržljivosti svojih proizvoda. Upravo zbog toga LG daje 5 godina sigurnosti na odabrane perilice rublja kupljene do 30. rujna 2021. godine. Više informacija dostupno je ovdje.

Najnovije

Najpopularnije