Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Dubrovniku održan ljetni event Studio Marcela, predstavljeni novi modni trendovi

U hotelu Rixos Premium održan ljetni event Studio Marcela povodom otvorenja dubrovačke oaze ovog popularnog lanca frizerskih salona koje posjećuju i brojne hrvatske zvijezde

frizerski studio

Elegantno uređen salon Studia Marcela smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, na desetom katu hotela s pet zvjezdica- u Rioxos Premium Dubrovnik sinoć je upriličio svečano otvorenje uz koktel kojem su prisustvovala i neka poznata lica. Vlasnica salona gospođa Jadranka Pezo i direktor hotela Ayhan Basci dočekali su uzvanike te im zaželjeli dobrodošlicu.

06.07.2021., Hotel Rixos, Dubrovnik - Frizerski salon Marcela otvoren u Dubrovniku. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Brojnim hrvatskim glumicama među kojima su Sanja Vejnović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Alke Petra Dugandžić ova adresa je nezaobilazna stanica. Među poznatim damama ističu se i brojne Miss Hrvatske i Miss Universe, a neke od njih su prisustvovale jučerašnjem događanju.

06.07.2021., Hotel Rixos, Dubrovnik - Frizerski salon Marcela otvoren u Dubrovniku. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kao zaštitna lica iz Zageba su doputovale Antonija Gogić, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač a missice s dubrovačkom adresom Ivana Gržetić Vlahov i Shanaelle Petty uživale su u predstavljanju trendova u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 koje su predstavile dubrovačke manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić noseci haljine popularnog modnog dvojca ELFS.

ELFS

Program je vodio Davor Garić a videna su i neka dubrovačka lica poput dizajnerice Andree Zvono.

Tekst: Promo

Foto: PR/ Grgo Jelavić Pixsell/ za Studio Marcela

Najnovije

Najpopularnije