Bliži se kraj školske godine, a kako raste broj ispita i zadaća, tako rastu i stres i iscrpljenost od učenja. Provjere znanja, seminarski radovi, mnoštvo gradiva i školskih obaveza svakodnevno zahtijevaju intenzivan intelektualni napor od mladih. Iako su uravnotežena prehrana, tjelovježba i dovoljna količina sna temelj zdravlja organizma, ponekad ga je potrebno dodatno podržati hranjivim tvarima koje odgovaraju specifičnim naporima i potrebama.
Lecitone za mlade
Kapsule Lecitone idealan su dodatak prehrani  za mlade zbog hranjivih tvari koje podržavaju normalnu funkciju živčanog sustava te smanjuju umor i iscrpljenost. Uz Lecitone će stres kod učenja postati dio prošlosti.

Lecitone za mlade sada dolazi s novom, poboljšanom formulom i u osvježenom pakiranju Jedinstvena formula Lecitone za mlade temeljena je na znanstvenim istraživanjima fosfolipida koji čine glavnu komponentu staničnih membrana uključenih u prijenos živčanih impulsa i mehanizme važne za pamćenje i koncentraciju. Osim fosfolipida biljnog podrijetla Lecitone za mlade sadrži i vitamine B skupine zaslužne za normalnu funkciju živčanog sustava, uključujući vitamin B5 koji pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu nekih neurotransmitera.

Vitamini koje sadrži Leciton za mlade djeluju na više načina kako bi pružili adekvatan odgovor na pojačan stres na kraju školske ili studentske godine. Pri tome Vitamin C zajedno s vitaminom B9 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, dok vitamin E pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Izvucite najbolje iz sebe, bez da dodatno umarate svoj organizam.

Način primjene je jednostavan; potrebno je uzimati dvije kapsule dnevno za vrijeme doručka. Za optimalan učinak savjetuje se neprekidno konzumiranje kapsula tijekom dva mjeseca. Kako biste školsku godinu završili bez stresa, Lecitone kapsule potražite u ljekarnama i specijaliziranim poslovnicama.

Tekst: Promo

Foto: Unsplash