Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz novi Story dar svima – poseban prilog STORY HOME

Unesite prirodu u svoj prostor i otvorite vrata novom stilu! Specijal časopisa Story za proljetni makeover doma donosi originalne savjete te najinspirativnije ideje za uređenje interijera i eksterijera na 24 stranice. Novi Story ...

 cover
Prošla nam je godina više nego ijedna dosad pokazala zašto je važno okrenuti se prirodi, a tu sjedinjenost s okolišem prenijeli smo i u svoj dom. Neizostavan su dio proljeća druženja u dvorištu uz roštilj, kojemu dizajneri posvećuju sve više pozornosti, a popularne su i vanjske kuhinje koje će vam olakšati pripremu jela. Otkrivamo vam kako možete uživati u čarima kuhanja u dvorištu i gdje uzgojiti sve namirnice potrebne za odličan obrok!  cover dom

Pri uređenju interijera rijetko tko može odoljeti toplini, teksturi i autentičnosti drva koje je, uz kamen, jedan od najkorištenijih materijala u dekoru svih prostorija, čak i kupaonica. Otkrivamo vam zašto ponekad gotovo nezamisliva kombinacija - drvo i voda - ipak odlično funkcionira!

U posebnom sezonskom prilogu Story Home na čak 24 stranice donosimo i pregršt drugih inspiracija, noviteta i originalnih savjeta za uređenje interijera i eksterijera. Obogatite svoj životni prostor uz časopis Story!

Novi Story donosi i blagdansku priču domaće glumice Marijane Mikulić o slavlju Uskrsa u njezinoj obitelji. Dom Marijane Mikulić trenutačno je u znaku proljetnih pupoljaka, maštovitih pisanica i primamljivih mirisa iz kuhinje. U pripremama za Uskrs pomažu joj suprug Josip te sinovi Ivan, Andrija i Jakov, koje nastoji naučiti da postanu bolji ljudi. Više doznajte ovdje.

 cover story

Potražite Story + dar poseban prilog Story Home na 24 stranice  na svim kioscima od 31. ožujka!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije