Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz novi Story dar svima – uskrsna kuharica!

Pripremite najfinije blagdanske delicije i razveselite svoje najmilije! Storyeva kuharica donosi najbolje slatke i slane recepte na čak 32 stranice. Novi Story i Uskrsnu kuharicu na dar potražite na svim kioscima od srijede, 24. ...

U novom normalnom obilježit ćemo i ovogodišnje uskrsne blagdane, bez velikih okupljanja, ali uz najmilije. Na stolu će se naći tradicionalna jela, kao i moderne verzije slasnih specijaliteta, a svoje najdraže s nama su podijelile domaće zvijezde – glumice Ana Marija Bokor Vrdoljak i Katarina Madirazza, glumac Rade Radolović, voditelj i novinar Domagoj Jakopović Ribafish te food blogeri Sanja Mijac i Mile Butorac. Donosimo i tri recepta koje za blagdane preporučuje kuhar svjetskoga glasa, Britanac Jamie Oliver. uskrsna kuharica „Blagdanski stol ne mogu zamisliti bez obitelji. Najvažnije mi je da smo svi zajedno, da se napričamo, nasmijemo, a usput i dobro najedemo“ poručila je zvijezda serije „Dar mar“ te ekskluzivno za Story otkrila što će biti na meniju tijekom blagdana.

U Story Uskrsnoj kuharici doznajte kako pripremiti delicije kao iz najljepših snova i proslavite Uskrs na najukusniji način.

Novi Story donosi i ekskluzivu: Mislav i Suzana Oršić – nježna strana Dinamovca. Suzana Oršić, supruga Dinamova igrača Mislava Oršića koji je prošli četvrtak briljirao u utakmici protiv Tottenhama, ekskluzivno za Story govori o njihovoj vezi, braku, djeci, žrtvi i odricanju. Više doznajte ovdje.Story + Uskrsnu kuharicu na dar potražite na svim kioscima od 24. ožujka!

cover

Mislav i Suzana Oršić – nježna strana Dinamovca. Suzana Oršić, supruga Dinamova igrača Mislava Oršića koji je prošli četvrtak briljirao u utakmici protiv Tottenhama, ekskluzivno za Story govori o njihovoj vezi, braku, djeci, žrtvi i odricanju. Više doznajte ovdje. cover Story + Uskrsnu kuharicu na dar potražite na svim kioscima od 24. ožujka!

Najnovije

Najpopularnije