Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajkovit dan traži i takvu scenografiju

Vjenčanje iz snova! Rečenica koju gotovo neizostavno ponavljaju svi mladenci, obitelj, rodbina i prijatelji itekako svjesni značaja događanja i želje da im bude nezaboravno. Iako je bajkovite vjenčanice odjenula samo za potrebe ...

Koliko je bitno uskladiti prostor i uređenje s vjenčanicom?

Bajkoviti dan zahtjeva i bajkovitu scenografiju. Haljina bi se trebala savršeno uklopiti i naglasiti bajkovitu priču, možda čak svojom jednostavnošću.

Što vam je bitno kod prostora za proslave? Volite li moderne, prostrane prostore s pogledom ili više preferirate rustikalne prostore?

Volim kada prostor priča priču, bilo da je to prekrasan pogled na grad, šumu ili neku morsku valu. Ako je to gradska sredina, definitivno treba imati pogled. Poput pogleda koji pružaju dvorane nedavno otvorenog hotela Hilton Garden Inn. Prekrasno je kada visoki stropovi i staklene stijene stapaju cijeli prostor s gradskim krovovima koji vas okružuju, a u daljini Katedrala, Sljeme i oblaci. Zaista bajkovito.

Kakve vam se vjenčanice sviđaju? Što bi vam bilo ključno kod odabira?

Ova dva modela Envy Room vjenčanica koje sam nosila za potrebe snimanja, savršeno su se uklopila u prekrasno okruženje. Volim kada haljina ima bogatu priču sto se materijala tiče, a jednostavnu kada je riječ o uzorku. Nikica i Vjeko doista znaju svoje mladenke učiniti neodoljivima, tako da sve što je izrađeno njihovim kreativnim rukama čini nas žene, sretnima. Doista treba posebno izgledati na taj dan - samouvjereno, a opet nježno, bajkovito i bogato. To su ključne karakteristike.

  Poznati ste po vedrom duhu, je li vam bitan raskošan plesni podij?

Bitno je da je plesni podij pun i da se svi zajedno zabavljaju. Volim cvjetne dekoracije koje su po cijeloj prostoriji pa tako i na podiju. To nudi jednostavnost, ali i bogat izgled.

Tekst: Nikolina Guja

Foto: Goran Čižmešija / Uređenje prostora ShowROOM

Najnovije

Najpopularnije