Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Veljača u novim ECCO SHAPE SCULPTED MOTION ČIZMAMA prava je modna kameleonka

Inspirirana kulturom visoke mode, ali dizajnirana za svakodnevicu, nova ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija kožnih čizmi s oblikovanim petama nudi mladim, urbanim ženama snažnu i svestranu estetiku...

Svojim laganim modernim glamurom, ove burne čizme koje pomiču granice mode spremne su za korištenje u svim situacijama, od početka dana do dugo u noć, te od najopuštenijih okruženja do onih najelegantnijih. Bez obzira idete li na večeru s klijentima, opuštajući nedjeljni brunch ili koktel s prijateljima, ili pak u laganu šetnju gradom, ove vam čizme omogućavaju da se stilski izrazite.

Jelena Veljača u novim ECCO SHAPE SCULPTED MOTION ČIZMAMA prava je modna kameleonka
Izvor: Youtube
Processed with VSCO with preset

Kolekcija

Čizme u visini zgloba, poluvisoke ili pak dokoljenke, sa 35 mm, 55 mm ili 75 mm oblikovanim petama, sve su one osnažene ECCO-vom revolucionarnom SHAPE tehnologijom platforme koje dozvoljavaju da se igrate sa stilom i izgledom svaki dan, po danu i mraku. Ista čizma može se jednako lako kombinirati s formalnim odjelom kao i s običnim trapericama i majicom, ili pak sa suknjom i džemperom od kašmira. S obzirom na to da ECCO SHAPE SCULPTED MOTION ostavljaju tako jaki dojam, na vama je samo da izbalansirate ostatak svojeg izgleda za taj dan.

Processed with VSCO with preset

Stavljajući uistinu vrhunski zaokret na globalni trend oblikovanih peta, čizme u ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekciji rađene su od luksuzne, vrijedne kože napravljene u postolarskim štavionicama. Žene će pronaći ECCO SHAPE SCULPTED MOTION koji odgovara njihovom osobnom stilu, s čizmama koje nude razne tipove kože, među kojima su materijali koji bliješte i sjaje, kao i oni koji su više burne s voštanim završetkom. Čizme su ponuđene u sezonskim bojama i u bijeloj boji.

Kombinacijom SHAPE tehnologije, prave umješnosti i vrhunske kože, ECCO SHAPE SCULPTED MOTION je postolarski pogled na ekstremno udobnu oblikovanu petu, dajući Vam slobodu da se stilski izrazite kako preko dana, tako i po noći.

Tehnologija iza komfora

Od mnogih inovativnih tehnologija korištenim u izradi ove edgy čizme jedna od njih zadnje je dostignuće anatomske mode koji osigurava da cijelo stopalo radi prirodne kretnje. ECCO FLUIDFORM™ tehnologija direktne udobnosti hvata i očuvava anatomski profil koji je napravljen da traje, dok u isto vrijeme osigurava integralnu i izdržljivu vezu bez ijednog od čestih kompromisa povezanih s konvencionalno prošivenim i/ili zalijepljenim sklopovima. Svi stilovi u kolekciji također uključuju SHAPE golenicu, koja dozvoljava ženama da hodaju stabilno i samouvjereno, kao i modeliran srednji potplat oprezno formiran s naprednim mekim polimerima koji omogućavaju potporu i mekoću.

Processed with VSCO with preset

O kojoj god prilici da se radi, ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija podiže petu, stil i komfor moderne žene.

O ECCO-u

ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova za cipele koji kombinira stil i komfor. ECCO-v uspjeh izgrađen je na proizvodima sa sjajnim pristajanjem i kožama najveće kvalitete. ECCO posjeduje i upravlja svaki aspekt lanca vrijednosti od postolarskih radnji (štavionice) i industrije cipela sve do veleprodajnih i prodajnih aktivnosti. ECCO-vi proizvodi prodaju se u 90 država u preko 2,200 ECCO trgovina i više od 14,000 prodajnih mjesta. ECCO je firma koja je u obiteljskom vlasništvu, osnovana u Danskoj 1963. i zapošljava više od 21,000 ljudi širom svijeta

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije