Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što su djeca naučila o glagoljici na National Geographic radionici?

U Ilirija Biograd na Moru u Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORTA održana je edukativno-znanstvena radionica u režiji National Geographic Hrvatska na temu glagoljice. Mališani su imali priliku sudjelovati ...

Budući čitatelji časopisa National Geographic Hrvatska, uz pomoć stručnih edukatora iz agencije EX-ALTO pisali su davno korištenim staroslavensko pismom, nastalim sredinom 9. stoljeća.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na moru. Camping Park Soline odraz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijim trendovima doživljajne ponude u duhu održivog turizma – znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

Ako ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja kojim se Biograd na Moru ponosi. Očekuju vas i  preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic Hrvatska koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORT-a ili u Camping Parku Soline, od 10 do 12 sati.

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije