Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Story vam daruje ljubavno ljetno štivo

U prodaji je drugi nastavak knjige Nataše Draganić „Svaki dan, svaki sat“ koji kao dar, možete pronaći uz novi broj lifestyle tjednika Story

Ovaj naslov koji je predstavila nakladniča kuća Fraktura, rasprodan je u knjižarama pa je stoga ovo savršen način da dođete do svog primjerka ovog divnog romana. Zadnji, treći dio očekuje vas također kao dar uz Story 10. srpnja.

zagreb 03.07.2019 fraktura, knjiga na spici, natasa draganic, promocija knjige, svaki dan svaki sat, grif, knjiga, natasa draganic, filip hofer

Ako ste propustili prvi dio, neka vas to ne obeshrabri, jer Story će se pobrinuti da svi čitatelji koji to žele dođu i do prvog nastavka.

A ovih dana njemačko–hrvatska spisateljica Nataša Dragnić promovirala je i svojevrstan nastavak knjige „Svaki dan, svaki sat“ svojem trećim romanom "Krivo je jugo" gdje je na izvrstan način spojila ljubavnu priču i kriminalistički roman. Maestralno prikazana atmosferičnost juga, izbrušeni likovi i neprekidna latentna napetost razlozi su zbog kojih je ovo uistinu sjajno štivo.

Tekst: Story promo

Foto: Filip Hofer

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije