Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojite poklon-bon i odjenite dijete od glave do pete

Sjajna je prilika da vi i vaša prijateljica ili prijatelj (također roditelji) osvojite poklon-bon od 200 kn kojim možete potpuno odjenuti svako svoje dijete. No prvo da vidimo koliko ste kreativni!

Najteži dio našeg kreativnog natječaja bit će odabrati prijateljicu mamu koja će uz vas osvojiti poklon-bon u iznosu od 200 kn za kupnju Kuniboo odjeće za djecu (kupon se može iskoristiti za cijeli asortiman Kauflanda). No to je slatka muka, sigurni smo! Jer darujemo i vas i osobu koju ćete tagirati na našoj Facebook objavi ovog natječaja.

Kuniboo odjeća jedva čeka da odaberete nešto iz ponude, bilo za toplije ljetne dane ili prohladnije večeri. Za svoju malu djevojčicu ili dječaka koji voli ugodne prozračne materijale od kvalitetnog organskog pamuka.

Svi proizvodi ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu kvalitete i praktičnosti, što redovito provjeravaju stručnjaci za kontrolu kvalitete. S ovim karakteristikama može se pohvaliti Kuniboo odjeća za djecu:

  • velik broj tekstilnih proizvoda s certifikatom GOTS
  • organski pamuk
  • tekstil proizveden bez upotrebe štetnih tvari prema smjernicama za očuvanje resursa
  • posebno mekan i ugodan za nošenje
  • moderan, otporan i praktičan
  • najbolji omjer cijene i kvalitete.

Vaš je zadatak pronaći na Facebook stranici portala roditelji.hr objavu ove teme, tagirati svoju prijateljicu ili prijatelja (roditelja) i napisati u komentaru jednu kratku smiješnu anegdotu vezanu uz odijevanje vašeg djeteta. Znamo da ih imate puno, odaberite onu koja će nas sve od srca nasmijati i motivirati da baš vama (i tagiranoj osobi po vašem izboru) darujemo bon. Klinci se odijevaju u čudnim kombinacijama, neki svaki čas, neki s više muke, neki poput pravih profesionalaca. Na nama je da uživamo u njihovim koracima prema odrastanju i samostalnosti.

Čekamo vaše kratke priče na Facebooku! Sretno!

Poklon bon od 200 kn + 200 kn za shopping partnericu dobila je:

Daliborka Šejić

Tekst: I.T.

Foto: promo

Najnovije

Najpopularnije