Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram vs. reality: priča mame influencerice

Svatko u domu treba jednog poštenog pomoćnika u borbi s prašinom i mrvicama i prolivenim mlijekom, sokom...

Sonja Švajhler, poznatija kao Little Miss Twiggy, jedna je od onih influencerica za koju se često pitamo „Kako ona to uspijeva?“. Njen Instagram profil ispunjen je objavama o zanimljivoj obiteljskoj dinamici prepunoj dječjeg smijeha te boravku u privlačnom, i uvijek urednom, interijeru. Sonjini pratitelji znatiželjno proučavaju druženja u urednom dnevnom boravku kojim dominira upečatljiva žuta fotelja, mirne trenutke u spavaćoj sobi neutralnih tonova i pokojeg tamnog detalja, te modernoj kuhinji jednostavnih i čistih linija.

I dok sve mame znaju kako takvu urednost postići, neke se pitaju kako je održati. Kako i sama kaže, Sonja obožava kad je sve na svome mjestu. Pritom ne skriva metode kojima se koristi i koje joj pomažu pri svakodnevnom čišćenju. Jedna od njih je Philipsov usisavač PowerPro Aqua 3u1, osmišljen za klasično usisavanje, mokro čišćenje i čišćenje ručnim usisavačem za sve dosadne mrvice. Ove raznolike funkcije posebno su praktične kad je potrebno u što kraćem roku počistiti više vrsta nereda – od sitnih mrvica i nešto krupnijih komada hrane do prolivene tekućine. Dakle, PowerPro Aqua  koristi za jednostavnija i svakodnevna održavanja čistoće doma.

Ima nekoliko zanimljivih značajki koje ga čine idealnim kućnim pomoćnikom: Tehnologijom PowerCyclone 4 ovaj usisavač odvaja prašinu od zraka. Kako se radi o usisavaču bez vrećica, ključni elementi ovog uređaja je antialergijski filtar koji upija sitnu prašinu uključujući pelud, životinjske dlake i grinje. Dakle, iza nas su dani kada smo mijenjali vrećice za usisavač i borili se protiv oblaka prašine u strahu od udisanja.

PowerPro Aqua 3u1 malen je i praktičan usisavač idealan za svakodnevno korištenje kako bi vaš dom bio čist u baš svakom trenutku – ima vrlo praktičnu funkciju ručnog usisavača, skupa s nastavkom za usisavanje namještaja. Također, za rješavanje svakodnevnih malih nezgoda na podu, tu je funkcija mokrog čišćenja. Vrlo je lagan za rukovanje, a zahvaljujući svojoj veličini dohvaća i teže dostupna mjesta ispod namještaja.

Instagram vs. reality: priča mame influencerice
Izvor: Youtube

Tekst, video i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije