Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko zaista poznajete vašeg partnera? Otkrijte na Sajmu vjenčanja Zagreb!

Možemo li drugu osobu upoznati do 'srži'? Tako bi barem trebalo biti kada je riječ o osobi s kojom ćemo provesti život. Kako biste otkrili koliko zaista poznajete vašega partnera, Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je zanimljiv kviz ...

Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je bogate nagradne poslastice za buduće mladence u sklopu simpatičnog kviza 'Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?' by Ivana Grabar, Pink Pen koji će se održati u nedjelju, 3. veljače u 16 sati u Areni Zagreb. Osim što ćete se dobro zabaviti, imat ćete priliku doznati koliko se dobro poznajete odgovarajući na simpatična pitanja u upitniku. Atmosferu će dodatno zagrijati bogati fond nagrada, a najsretnija tri para, odnosno oni koji se budu najbolje poznavali, osvojit će:

1. Najam vjenčane haljine u vrijednosti od 4000 kuna, Vesna Sposa i vjenčane cipele by Högl

Cipele Hogl, fotografija je simbolična i ne odgovara stvarnoj vrijednosti dara-vjenčanim cipelama

2. Vjenčano prstenje u vrijednosti od 4000 kuna, Prahir zlatarnice

3. Plesna poduka, Prvi ples by Damir Horvatinčić i vjenčana frizura te make up, by Studio Marcela

Prvi ples by Damir Horvatinčić

Stoga, budući mladenci dođite na Sajam vjenčanja u Areni Zagreb i borite se za atraktivne nagrade! Zainteresirani parovi mogu se prijaviti na info pultu Story vjenčanja na Sajmu, od petka, 1. veljače, od 14 sati pa sve do početka nagradnog kviza ili putem e-mail adrese: [email protected] . Požurite jer je broj natjecatelja koji mogu sudjelovati ograničen. Najuspješnija tri para nagrađujemo bogatim nagradama, a preostalim parovima poklanjamo darove iznenađenja! Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb, najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji, otkrijte koliko poznajete vašega partnera sudjelovanjem u kvizu te osvojite vrijedne  nagrade!

Inspirirajte se na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb od 1. do 3. veljače i uživajte u kreaciji vaše vjenčane priče! Više o programu doznajte ovdje.

Voditeljica kviza Ivana Grabar omiljena je riječka kolumnistica i autorica dviju knjiga. Brutalno iskreno i „u sridu“ Ivana na svom portalu pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prevarama, ljubavi, životu… Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 47-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću. Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije, a Ivana za sebe kaže: „Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40-ak godina odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove te sve ono što život čini ljepšim ili ružnijim, a ima veze s odnosom žene i muškarca, podijeliti s čitateljima. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja – dok se nije sama pobrinula za to – ništa nije ni dobila od života!

Spisateljica Ivana Grabar

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije