Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

S ljubavlju izrađujemo obuću za mala stopala već 40 godina

U subotu, 22. 9. 2018. ECCO organizira Kids Tournament, na prodajnim mjestima u Areni i Avenue Mallu. Provjerite kakvi vas popusti očekuju

ECCO već 40 godina s ljubavlju izrađuje obuću za mala stopala. Dok su ostali proizvođači obuće za najmlađe opsjednuti cipelama, ECCO u centar razmišljanja stavlja stopalo. Njegov pokret, reakciju, ublažavanje udaraca. ECCO razmišlja o svih 52 kosti i 56 zglobova i kako nas oni pokreću. Mi u ECCO-u smatramo da cipele treba oblikovati na način da se slijedi prirodni oblik stopala te da se obuća mora prilagođavati stopalu, a ne obrnuto. Ova je filozofija izuzetno bitna kod stopala naših najmanjih - dječja noga raste i razvija se te je iznimno osjetljiva na pritisak i opterećenje.

ECCO proizvodi dječju obuću iz specifičnih kalupa, upotrebnom iznimno mekane kože a jedinstveni savitljivi i lagani potplati presudni su za održavanje ispravnog razvoja djetetove prirodne slobodne kretanja. Iznimno je važno shvatiti prirodu razvoja djetetova stopala, jer se samo na taj način može cijeniti potreba za kvalitetnom obućom koja dopušta stopalu da se radi, diše i prirodno se razvija. ECCO obuća prati djetetov razvoj u svim fazama rasta stopala, prilikom čega se mijenjaju proporcije i struktura stopala. Mi u ECCO-u vjerujemo da cipele nisu samo cipele, već svaki naš par obuće odražava naše cijelo znanje o stopalu dojenčadi, manje i veće djece, kako raste i mijenja oblik te ono najvažnije - koliko je važan ispravan rast stopala za budući razvoj tijela djeteta.

Kupovina dječje obuće nikad nije bila zabavnija!

U subotu, 22. 9. 2018. ECCO organizira Kids Tournament, na prodajnim mjestima u Areni i Avenue Mallu. Svaki mali zaljubljenik u ECCO ima jedinstvenu priliku zaigrati mini-golf i osvojiti popust na svoj novi par obuće. Oni najs(p)retniji mogu osvojiti čak do 50% popusta! S obzirom na to da ECCO slavi 40 godina KIDS asortimana, svaki kupac asortimana za najmanje bit će nagrađen!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije