Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YES, WE ARE BACK!

Otkrijte kako je bilo na snimanju naše prve korporativne kampanje u kojoj su sudjelovali urednici Adria Medije Zagreb

Jeste li se ikad zapitali tko su ljudi zaslužni za stvaranje vaših najdražih časopisa i hot vijesti kojima vas iz dana u dan, iz tjedna u tjedan te iz mjeseca u mjesec informiramo, zabavljamo, inspiriramo i otkrivamo sve ono što trebate znati iz svijeta celebrityja, mode, lifestylea, prirode i zdravlja?

Nakon 16 godina postojanja, odlučili smo da je vrijeme predstaviti glavne urednike i aktere naše izdavačke kuće Adria Media Zagreb i to na način u kojem nam nema premca – kampanjom nazvanom 'Yes, We Are Back!' nastalu pod kreativnim vodstvom Elleova urednika mode Saše Joke i vodećeg domaćeg fotografa Mladena Šarića. U ulozi modela genijalno su se snašli Zrinka Ferina, glavna urednica tjednika Story te časopisa Story Gourmet i Story Vjenčanja, njezin zamjenik Enio Dellavia, urednica portala Story.hr Milena Dražić, glavna urednica Storybooka Vanja Ljubić, glavna urednica Ellea Nambi Kezić i sam Saša Joka, glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić i urednik beautyja Ivo Parać, glavni urednik National Geographica Hrvoje Prćić, glavni urednik Men's Healtha Krešimir Šego te glavna urednica časopisa Sensa Izabela Vrtar. Svakog od njih Saša je zamislio i stilizirao u ulogama svojih titula pa tako Prćić na prstu vrti globus, Šego pozira s utegom za vježbanje, Orlić pozira kao da se snima najnovija naslovnica za Cosmo, a Ferina u red carpet looku spremna je za najglamurozniji party.

cof

Zahvaljujući našim vjernim partnerima - trgovinama The Core, Heraldi, Clan, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i Garderoba te prestižnim brendovima u njihovoj ponudi, poput Ralpha Laurena, Michaela Korsa, Canalija, Paul Smitha, Baum und Pferdgartena i Joopa, svi od reda izgledaju poput najkulerskijih top modela, a na snimanju je sudjelovao i Saša Šekoranja, čiji naramak svježeg žita kompletira look Sensine Izabele Vrtar! Da nijedan detalj ne bi bio prepušten slučaju, frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour, a za make up pobrinuo se Saša Joković. Hvala svima koji su radili i sudjelovali na snimanju i vjerujemo da ćete, baš kao i mi, uživati u genijalno zabavnoj, prvoj kampanji Adria Medije Zagreb.

Foto: Mladen Šarić

Najnovije

Najpopularnije